Mavideniz26 asal123 benim 20 haftalık ken çektik Sen ne hissetin benimkine bakınca 🤭 ona göre söyliyim
asal123 Mavideniz26 Vallahı canım ben Hıc anlamam 😂😂 anlasam da buraya atmam. Ama içimden erkek gectı 😌
bellacookie babykiss evet canım benim 8+2 de vajinal muayene edince kalp atımı frekansal olarak çok iyi duyuldu 🤭 kaç olduğu yazmıyor 100 üzerinde dedi bu kadar hatırlıyorum
Mavideniz26 asal123 inşallah hislerinde ki çıkar ama doktor kıza benzeti salı günü detaylı ultrayonum var net belli olur artık bizimde.
Mavideniz26 Ayglyldz erkek hissetim diğer profilindeki resime baktıgımda. Daha belli deil mi kaç haftalıksın
bellacookie Belki işinize yarar bu arkadaşımın bebeği 2 aya doğacak erkek bebek 11 hafta 6 günlükken doktor erkek görünüyor ama emin değilim demişti sonra da cidden erkek çıktı, sanırım erkek bebek daha erken belli olabiliyor bilmiyorum tabii bu da söylenti 🤭
Mavideniz26 asal123 nasipte ne varsa odur allah gönlüne göre versin inşallah canım🤲🏻 benimde 4.kızım yolda 🤷♀️
Esralemi babykiss kese hangi tarafta ise ona göre teoride yanılma payıda var tabi genel olan bir izlenim bu olasıkları var