Merhabalar , taze doğum yapmış biri olarak son yazımı yazıyorum bu uygulamada. Bebeğim makat gelişliydi zaten sezeryan olacaktı. 17 sinde nst kontrolümde kalp atışları düşük çıktığı için kakasını yutmuş olabileceği ihtimalini doktorum söyleyip acil sezeryana alındım. Bu arada benim gerçekten canım çok tatlıdır ayağımı vursam masa kenarına direk ağlarım , ama sezeryan zorunluluğu olanlar ve korkanlar için söylüyorum ki gerçekten korkulacak bir şey değil. Evet şu an ağrım var ama inanın hikayemi okuduktan sonra ağrımı önemseyecek durumda değilim. Neyse bebeğim doğdu ağlamasını hemen duyamadım sonradan duydum mosmor olmuştu ciğerlerine su kaçmış. Çocuğumu öpüp koklayamadan hemen götürdüler ben ameliyathanede kapatılmamı seyrediyordum resmen. Çıktık odaya geçtik bebeğin yoğun bakımda kalbinde üfürüm var ve delik var , şehir dışına sevk etmemiz lazım ama hastanelerde yer yok dendi. Yıkıldım ağlamaktan helak oldum çocuğumu çok uzaktan gördüm küvezdeydi. Pembeye dönmüş rengi en azından nefes alıyor diye rahatladım. Bu sabaha kadar haber bekledik gram uyku uyumadım. Sabah çok şükür muğla eğitim araştırma hastanesinde yer açılmış. Ben milasta ikamet ediyorum bu arada. Ambulans ile küçük kızımı götürdüler bizde arkasından gittik beni taburcu etmişlerdi . 15.45 te yoğun bakımın kapısına geldim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi çok güzel bilgi verdi görebileceğimi söyledi. Önlük bone galoş giyip kızımı gördüm küvezdeydi, o kadar ağladım ki içimden bi parçam koptu resmen. Ama şükür ki iyi görünüyordu tedaviye yanıt vermesini bekliyoruz, çocuk kardiyoloji doltorunun sonucuna göre tedavi şeklimiz belli olucak
Henuz kucağıma alamamaktan çok üzgünüm , umarım herkes sağşıkla evladını kucağına alır. Kendinize iyi bakın hepiniz çok değerlisiniz sevgili anneler ve anne adayları🩷