mercimeginannesi12 Kızlar beta 2.30 çıkmış ama hamile olduğumu hissediyorum ve belirtim var normale göre adete 8 gün kala erken yaptırdığım için mi düşük çıktı değer yükselir mi acaba başına gelen var mı ?
Meral_63 mercimeginannesi12 benim de aynı diydi sabredemwyip adete 5 gün kala yine kan verdim değerim 6 ile öğrendim o zaman şimdi 28 haftalık hamileyim 🥲 Önceden de köye gidecektim varsa diye kan verdim 2.30 çıkmıştı o zaman bende yok diyw köye gittim sonra eve gelip yine kan verdim çünkü hamile olduğumu hissediyordum
hamzaezel mercimeginannesi12 benim adete 8 gun var ken 1.20 di adete 3 gun kala 264 le ogrendim ikizlerimi
mercimeginannesi12 @"hamzaezel inşallah canım bakalım bekliyorum ama mide yanması mide bulantısı beni mahvetti inşallah hislerimde yanılmam aksi durumda farklı bir hastalığım var demektir
mercimeginannesi12 @Meral_63 Aaa öyle mi canım inşallah bakalım hayırlısı olsun ama mide bulantısı mide yanması beni mahvetti inşallah gebelik vardır aksi durumda farklı bi hastalığım var demektir