yasminaydn Bebeğimin aşırı gazı var ne yaptıysak geçmiyor sütüm olmadığı için mama veriyoruz mamayı değiştirdik kaç farklı gaz damlası denedik sürekli ağlıyor uyumuyor artık dayanamıyorum oturup ben de ağlıyorum lütfen fikir verin anneler 😭😓
Tugceksck yasminaydn kızımda çok gazlıydı aptamil conformil kullanmıştık gaz damlası olarak da nurse harveys colex şurup olanı. Onun dışında sizin kontrolünüzde yüz üstü yatırabilirsiniz arada. Ayaklarını ve karnını sıcak tutun. Aklıma gelenler bunlar 🌸
Havin49_ yasminaydn bende hep mamayla büyüttüm be kolikti Sma optipro kullandım mama olarak hem çok güzel kilo aldı hemde. Gazını kesiyordu bence ama acayip kolik olduğu için yeterli değil doktor tavsiyesi üzerine biogala ve maflor beraber kullandım Allah o doktordan razı olsun çocuğum o ilacın üstüne o zaman daha iki aylıktı 8 saat yattı çocuk gaz sancısından yatamıyordu
GirlandBoy_Mom yasminaydn benim bebeğim de 3 aylık canım kolik maalesef sim simplex gaz damlasını kullanıyorum çok iyi geldi bağırsaklarını düzene soktu eskisi gibi zorlanmıyor mama olarakta ama optıpro kullanıyorum emmiyor mama alıyor kilo doğduğundan beri bu mamayı kullanıyorum
Talentedmom yasminaydn bebeğim kolik kaç çeşit gaz damlası kullandım hiç bir işe yaramadı gaz masajları bile yaptım Malesef geçmesini beklemekten başka çaremiz yok ama kiraz çekirdeği kemeri biraz rahatlattı
yasminaydn Havin49_ doktora, gidiyoruz gazı var diyor çözüm yok damla yazıp gönderiyor zavallı yavrum acıdan kıvranıyor derdine derman hiçbir şey yapan yok bir anne olarak onun ağlayışına dayanamıyorum çünkü çözüm bulamıyorum
yasminaydn GirlandBoy_Mom çok teşekkür ederim artık sırayla her şeyi deneme yanılma yoluyla yapıyorum
Havin49_ yasminaydn dedim gaz damlasını kullanabilirsin çok etkili bence benim oğlum ağır kolikti baya rhatlatıyordu
Havin49_ yasminaydn Evt cnm gaz damlası ve probiyotik doktor bana önerdi ben bittikçe aldım yani baya iyi geldi zaten biri gaz ilacı birisi probiyotik bağırsakları düzenli hareket ettirdiği için gazı kesiyor
Havin49_ yasminaydn inşallah cnm ben çok çektim onun için seni çok iyi anlıyorum inşallah hemen keser bebişin sancılarını ilacı verdikten sonra güzel bi masaj yapın