1kovakizi ddrys ben de o yorumlara bakarak randevu aldım ama hayal kırıklıgı sen yine git canım belki sen seversin
ddrys 1kovakizi bakalım canm ya bu defalık gıdeyım bebegimin durımunu ögrenım cinsiyet belli zaten birdahada gtmem gökhan beye gıderım
ddrys rem2601 canm ben sabah tam 10 gbi mhrs ya giriyorum o an bütün randovular acılıyor hergun takip edıyorm gökhan beye yakalayana kadar zor buldum martın 12 de gıdecegım yine
rem2601 ddrys ya şehir dışından gelince sabahda baktım 10.2 geçiyordu yoktu hiç sabah inşallah bulurum erken girer beklerim yâda cumartesi pazar açılıyo rahat bulurum
ddrys rem2601 gökhan bey okadar doluki ransıvuları cok zor buluyorm diger bütün doktorlara sürekli bosluk var ama gökhan gölcük mükemmel bır doktor
ddrys rem2601 suan 31 haftalıgım ne 4 lü tarama yaptım ne şeker yüklemesi yaptım nede detaylıya girdim 7 bucuk aylık oldum 3 kere toplam hastaneye gtım canm
ddrys rem2601 gökhan bey detaylı ultrasyondan bakmıuor sana yeşil alan acıuor baska bir bölümden ordan randovu alıp gtmemı söyledi ama ben gitmedim
aslihancyln Özeller çok pahalı bende şehir hastanesini düşünüyorum ama korkuyorum ilgi alaka nasıl oluyor bilgisi olan var mı ilk çocuğum özelde olmuştu
Zehraumut ddrys kuzm ben 4 e aldım randevuyu 182 arayıp talep oluştur o şekilde aldım randevu bende 29 haftalığım ve ilk kez gidicem planlı sezeryan olucam inşallah alır beni kestele gittiği için bende gidememiştim