iyiliktozu Muallim3 canım öncelikle başın sağ olsun. doğumun üzerinden ne kadar geçti? Ve doğum şeklin neydi? Doktorun fiziksel olarak okey dediyse zaten olabilir de. Merakım süreç açısından. Ama her yeni başlangıç yeni umut demek bir de böyle düşün.
Muallim3 iyiliktozu Doğumun üzerinden henüz 54 gün geçti. Normal doğumdu. Fakat rahim filmi doğumdan neredeyse 4 ay sonra. Yani daha var.
iyiliktozu Muallim3 Haa pardon canım ben rahim filmini çekildin sandım. Sorun yoksa bence korunmayı bırak. Olana kadar da biraz daha toparlanırsın. Kişisel tavsiyem ❤️
Zhrcyl Muallim3 bence zaten rahim filmi zamanı gelince fikrin değişmiş olacak çünkü bende öyle oldu ilk iki ay asla bir daha yapamam dedim sonra hemen tekrar olsun demeye başladım evre evre oldu hepsi önünüzde düşünmek için 4 ay daha varmış zaten şimdiden bunları düşünüp kafanızı doldurmayın ruhunuzu ve bedeninizi iyileştirmeye çalışın rahim filmi çektirdiğiniz zamanda allahın izniyle bir karara varırsınız 🥰
Baahaar Sizi hatırlıyorum,bende 8 aylık kızımı ölü sezaryen doğum yaptım. Benimde ilkti,Bnde 31 yaşındayım. Sizin kaç ay oldu
maviakaz Muallim3 Merhaba, bende 3 haziranda 22 haftalik oglumu kaybettim, doktor iyi oldugumu ve 3 ay sonra tekrar deneme yapabilecegimizi soyledi. Oglumu anmadigim bir gunum bile gecmiyor ama evet tekrar anne olmayi cok istuyorum
YyyyYasemin Muallim3 iyi düşünün iyi olsun herşey Rabbimizden geliyor sizin sınavınızda böyleymiş demek ki geçmişe kapılıp gitmeyin yaşadığımız nefes aldığımız sürece güzel şeylerle de karşılaşacağız Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucaklarınızı doldursun ❤️
Baahaar Muallim3 sağolun sizinde başınız sağolsun. 2 ay 5 gün oldu. Siz normal doğum yapmışsınız ben sezaryen oldum. Doktor 6 ay dedi ama ben istiyorum bilmiyorum ya kontrolden sonra herşey iyiyse 4. Ay denemek istiyorum. Allam inşaAllah bizede sağlıklı bebekler nasip etsn
xyzxyz Muallim3 rabbim yardımcınız olsun. Dooktorun 6 ay bekleyin demesinin altında başka sağlık sorunlarının giderilmesi için zaman kazanmak istemesidir diye düşünüyorum. O yüzden doktorun 6 ay kuralına uyun. Sonra çocuk düşünebilirsiniz