GirlandBoy_Mom Deleted33000 kan gördüysen en azından sağlıkocağındaki hemşirene sorsan o seni yönlendirir
Deleted33000 GirlandBoy_Mom sordum canım o doktora sorup yönlendirecek resmini çekmiştim onu da yolladım bakalım haber bekliyorum
GirlandBoy_Mom Deleted33000 Rabbim şifa versin kuzum sıkıntılı bi durum yoktur inşallah merak etme banada haber ver olurmu merak ederim
Bumah Deleted33000 üşüdüyse yeşil yapıyo canım başıma geldi aynı durum sağolsun annem yanımda hemen üşüdüğü için dedi bende bi tık kalın giydirdim diğer kakası normale döndü
Siiimsim Deleted33000 yeşil ve sümüklü kaka alerji kaynaklı olabilir emziriyorsanız birkaç gün süt ve süt ürünlerini kesin bebeğinizi gözlemleyin. kızımda rota aşısı sonrası alerjisi patlak vermişti sümüklü kaka, konak, kulak arkası kuruluğu olmuştu.
Siiimsim Deleted33000 bağırsak tepkili alerji olabilir. Kan da görmüşsünüz snrm bir doktora danışın bence.
GirlandBoy_Mom Deleted33000 yaa kıyamam bi sıkıntısı varki böyle yapıyor üşüttümü ne oldu insan anlamıyor ki
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bilmiyorum canım inan yoruldum bugün kollarımda derman kalmadı çok huysuz bugün doktor ne diyecek çok merak ediyorum gerçekten
Deleted33000 Siiimsim sabah randevumuz var godecegim kuzum bide bugün çok terliyor ve hafif öksürüğü de başladı
Deleted33000 GirlandBoy_Mom iştahı iyi ama sinirlenince veya ağrısı olunca kendini odun gibi yapıyor asla emmek istemiyor sakinleştirip öyle emziriyom