Deleted33000 Kızlar bugün bebeğim en az 3 defadır yeşil kaka yapıyor yeşil kaka neden olur ki kimi kulak ağrısı diyor kimi alerji diyor kimi enfeksiyon diyor geçmezse pazartesi doktora götüreceğim ama sizlere de bi soaryim dedim
Burnosunn_annesi Deleted33000 canım benim de öyleydi bayağı sürdü şükür yeni yeni geçiyor kulak ağrısından oluyormuş bazen de üşütmesinden
Burnosunn_annesi Deleted33000 aynılarını yaşıyoruz dediğim gibi ataktan olabilir her gün bezinin fotoğrafını çekiyordum düşün
Baklavaseverim Deleted33000 Yok yeşil kaka onun yan etkisi hatta benim bebeğim de 9 gün sürdü doktorumuz söylemişti siyahta olabilir demişti
Deleted33000 Baklavaseverim ay iyi bari canım ya aman öyle olsun zaten kakasindaki mukus kafama takılıyor bide bu çıkmasın yazık yavrumda
TKumsall Deleted33000 emziriyorsan senin yediğin biseyden kaynaklıdır değilse üşütmus olabilir ek gıda alıyorsa yediği besinden kaynaklıdır zararlı bir renk değil
Baklavaseverim bebeklerim__ Aşkım rota aşısının yan etkisi hepsi mukuslu yeşil/siyah kaka hatta benim kızımın ilk doz da hafifte bir kan vardı 🥰🥰
Deleted33000 bebeklerim__ burda acilde ilgilenmiyorlar poliklinik görsün diyorlar tam da haftasonu oldu