sudeli4 hyrss benm adetten 10gün önce eczaneden aldığım test pozitif çıktı 2 gün sonra kan verdim ordada 70 çıktı şimdi az önce acilde kan verdim sabırsızlıktan sonuç çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla
Olacakolcak26 Adet 3 gün gecikmeyle silik çizgi ile 75 ile öğrenmiştim belki 2. Gün gevikmde cıkarxım ihtimal vermediğim için beklemiştim ( düşük yaptım 😰 )
Fyzytt Ben adetime 5 gün kala yaptığımda negatifti 2 gün kala tekrar yaptığımda çok silik çıkmıştı erken gebelik testiyle
zeynepktl0q 1ogrencianne ayyy benim ki de 16 eylül içime bi serpiniz🥹 kaç çıktı acaba değeriniz öğrenebilir miyim
eminemirr Adetime 7 ve 6 gün kala kaset testim silik çıktı bugün erken gebelik aldım oda silik çıktı şuan 5 gün var sanırım dayanamayıp kan vereceğim yarına
nurtenn1 Bende dün test yaptım en son 16 eylülde regl oldum daha kan vermedim hamile olduğum Kesin aşırı mide bulantım var halsizim de bu arada ikinci hamileliğim ve kızım henüz 13 aylık nasıl ikisine yetebileceğimi hiç bilmiyorum🥹
honeyandsun 5 gün kala öğrendim. Her markayı denedim neredeyse. Days comfort, awox, nimo, prodoctor, predictor early hepsinde de pozitifi gördüm.
aysemigul İnnovita marka çubuk test ile reglime 6 gün kala çok silik çizgi ile öğrenmiştim. İki gün sonra çizgi koyulaştı. Bi iki gün sonra da başka marka ile yaptığımda o da koyuydu sonra da kan verdim zaten