H_selooo zilankenan normalde ayda 1 kontrol olur ama annelerden dayanamayıp erken gidenler vardır illaki bende onlardan biriyim daha 1 ayı doldurup gittigim olmamıştır 🫣
Nisanmomy zilankenan 24z haftadayım şu ana kadar ayda bir gittim. Kasımın 3 ünde yine randevum var yine aylık verebilir. Bebek büyüdükçe sıklaşıyor sanırım
Nurseoz55 zilankenan ayda bir kontrole çağırıyor doktorum 32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidiyordum oğlumda 36dan sonra haftada bir
trksrt zilankenan ben en son 3 ay önce gittim diye kilosunu merak ettiğim için geçenlerde gitmiştim :) rahatsızlık hissetmedikçe gitmiyorum
meliiissss zilankenan 18+2 şu an doktorum en başından beridir 3 haftada bir çağırıyor gidiyorum bende
Havin49_ zilankenan bi sıkıntı yoksa ayda bir benim ikiz olduğu için doktorum iki hafta da bir kontrole gel diyor
Ayseguls_baby zilankenan bu zamana kadar ayda bir gidiyordum 30 haftalık oldum doktorum 2 haftada bir çağıracağım artık dedi
Hicrancey Ayseguls_baby letuyla mi hamile kaldiniz gecen ay kullandim suan reglim 3gun geckti test bugun negatif cikti kanda cikar mi acaba yada ilacim geciktirici etkisi varmi
Ayseguls_baby Hicrancey evet letuyla ilk denemede hamile kalmıştım 2. Gün gecikmede kaset testte pozitif görüp aynı gün kan vermiştim. Gecikme yapar mı bilemiyorum ben kullandığım ay hamile kaldım yani
Mihrasina_ Galiba en sabırsız benim başından beri 2 haftada bir kesin gidiyorum bazen haftada bir olduğu oluyor aslında sebebi hem özel hem devlet takipliyim bir hafta oraya gittiysem diğer hafta diğerine gittiğim için oluyor
zilankenan Mihrasina_ ya ben en son 8 haftalıkken gittim herşey yolundaydı ama 12 haftaya geçicem 2 gun sonra hemen gitmek istiyorum