Damlaozddmr Gokcedeniz ben baktım çin takviminede rus takviminede ikiside kız çıktı ama daha cinsiyetini öğrenmedik biz haftaya gidicez öğrenmeye bakalım tutuyomuymuş 😂
Ekksl Gokcedeniz Çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız çıktı. Kızımız olacak 🤗 rus takvimi tuttu bende de
buse_yildiz24 Gokcedeniz yalan tatlım ya eğlencelik birşey 😄 çin takvimine baktım erkek rus takvimine baktım kız çıkıyor benimki daha belli değil ama tutanlarında denk geliyor 😄😄
Rumessa Ben artık inanıyorum😀 Çin Takvimine göre kız hatta daha cinsiyetini öğrenmeden bile kendimizi kızımız olacak diye hazırlamıştık. Gerçekten de öyle oldu. 🤗
anneyimben12 Gokcedeniz yok be canım yaa allah aşkına nedir çin takvimi ben istemedim ama bana da baktılar yok bütün sülalesine tutmuş herkese yapmışlar tutmuş biseyler dediler yaptılar erkek dediler bana da ama allah kısmet ederse 3 ay sonra kızım kollarımda olacak inşallah
Hilal1206 Çin takviminde kız rus takviminde erkek çıktı yarın öğrenicez bakalım hangisi tutmuş 😂😂 saçma ya sağlıklı sıhhatli oldunda gerisi boş
Zuzu Gokcedeniz çin takvimi de rus takvimi de erkek gösterdi ama kız olduğunu öğrendik.Eğlenmelik şeyler ciddiye alma derim kuzum 🤗🤗