sarpppkc Selamlar transferimin 12.günündeyim 9.gün lekelenme sonucu test verdim 68 çıktı. 11.gün tekrar verdim 221 çıktı tekrar test vermemi istedi doktorumun sonucun iyi veya kötü demedi beta kaç olunca kesin hamile oluyoruz
zilankenan sarpppkc valla adetin 2ci gunu 155 çıktı benim seninki fazla yukselmemis sanki ya dış gebelik kimyasal olmaz inş
ayseveysel sarpppkc doktor betanı takip etmek istemiştir sağlıklı artıyormu diye inşallah böyle güzel devam eder hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınızada almak nasip olsun 🤲🌸
ghostty sarpppkc 9. günde test yaptığınız için düşük çıkmış olabilir. Kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum sizin ama benim 14. günde betam 580 idi, 3 gün sonra 2000 lere çıktı. Sizin de öyle olacak diye hissettim. İnşallah güzel haberler alırsınız🙏🏻
Dinolisoo Şuan hamilesin zaten. Doktorun sağlıklı bir gebelik olduğuna emin olmak için kan istiyor sürekli.
Dinolisoo zilankenan 2 günde 68 den 221 e çıkmış neden sağlıklı olmasın ki artışı 2 katın üstüne çıkmış
ghostty zilankenan neredeyse yüzde 230 a yakın bir artış olmuş. Böyle artmaya devam ederse gayet güzel bir değer olacaktır.
sarpppkc ayseveysel amin inşallah bende emim olamadım acaba hamile değil miyim diyorum kendi kendime 🥲
Dinolisoo sarpppkc tahminime göre daha adet zamanın gelmemiş ya da tam günündesin. Ona göre betan da iyi gözüküyor artışında 2 katı olmuş. Sorun yoktur stres yapma. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
sarpppkc Dinolisoo Tüp bebek benimkisi transferimin 12.günü bugün inşallah güzel sonuç alırım teşekkür ederim 🙏
sarpppkc ghostty Teşekkür ederim inşallah doktorum olumlu olumsuz hiç bişey demediği için endişelendim umarım artar değerim tekrar 🌸
bizzocone sarpppkc normal gebelikte de kalp atışını duyana kadar hiçbirimizi hamile saymıyorlar sakın stres yapma akışına bırak keyfini çıkar
rukeniko sarpppkc sarpppkc hamilesın sadece doktor duzenlı artış oluyor mu ona bakıyor ve degerınde çok güzel artmış sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲 bnmkı de tüp bebek doktor 2 gün arayla test ıstıyor normal yanı
Esma006 sarpppkc hamilesin gayet güzel artmış ama doktor artışın iyi olup olmadığını gözetlemek için diyor ama hamilesin canım hayırlı olsun
Havin49_ sarpppkc kesin şu kadar olup hamilesin demek değil 5 üstü hepsi gebelik sayılır sadece sağlıklı gebelik mi boş gebelik mi diye takip ederler ben oğlumda adete üç gün kala 101 ile öğrenmiştim