sezenyasemin Hayır hamilelik sürecinde nasılsın diyen de pek olmadı ama kendi ailem şimdiden tam altın aldı ve bebeğin yatağını aldı. Onlarda pek öyle takmıyorlarmış biraz kalabalık bir aile bebikto
Deletedmom_297 bebikto kardeşler mecbur değiller beklentiye girmeyin sizde onlara görürmezsiniz ben sevmiyorum bu altın işini borç veriliyor zaten. Kardeş vs değil ama anneler babalar takmalı yada bebeğin ihtiyaçlarını görmeliler diğerleri mecbur değil
bebikto sezenyasemin eşim de öle diyo biz de takılmaz adetlerimiz de yok anne baba takar bitek şaka gibi gerçekten Benim 3 tane kardeşim var herbiri altın da takar hediye de alır
unlu0801 sezenyasemin kaynanam 5 ayın sonunda aradı , annemde bebek bohçası yapıyor beşiğinide aldı dedim bende ip alıcam yelek yapıcam dedi anlam veremedim ilk torunları sonuçta ne bileyim
Dinolisoo Eşim 8 kardeşler ve hepsi bizden küçük ve bekar. Altın takacak kimse yok yani. Evli olsalardı beklerdim tabi ilk çocuğa😂
bebikto Benim 40 kat yabancı arkadaşım bile altın göndereyim sana diyo insan abisinin cocuguna altın takmaz mi
Nisanmomy bebikto durumu varsa takabilir ama yoksa bir şey diyemem. Bir de mecbur olduğundan değil içinden geldiği için yapmalı insanlar. Öyle daha değerli olur.
bebikto Nisanmomy tabiki içinden gelmeli ama niyeyse bunların parayla ilgili şeyler hiç içinden gelmiyor Kardeşleri çalışıyor istese alırlar ama niyeyse hiç yok bu da benim canımı sıkıyor
Nisanmomy bebikto ya hiç canınızı sıkmayın. Bu yaptıkları size değil kardeşlerine verdikleri değeri gösterir. Bana kayınvalidem sürekli bebek için bir şeyler alayım sen seç ne istersen diyor ben kıyamıyorum ki durumları iyi çok şükür. Bazen düşünüp teklif etmeleri bile insanı mutlu ediyor.
bebikto Doğru diyosunuz kizlar başkası için canımı sıkmaya gerek yok biz de onlara takmayiz olur biter
sezenyasemin unlu0801 Benim kayınvalidem yok biz evlenmeden vefat etmiş. Kayınpederimin de bir sürü torunu var onlarda biraz ayıp karşılanıyor hiç hamile değilmişim gibi telefon ile konuşuyoruz. Sadece eşime arada nasıl olduğumu soruyor o kadar. Adetlerinde yok altın takmak ama zaten çok kalabalıklar benim de beklentim yok
Beybimelisa Kayınpederim 1 tam altın taktı. Kendi annem bir çeyrek taktı. Kendi Erkek kardeşim bir bilezik aldı Onun haricinde çocuk için kıyafet aldı tabi iki tarafta
Seyda-06 bebikto ilk gebeliğimde kaynanam hamilelik hediyesi bana yarım doğum hediyesi çeyrek taktı. Kayınbabam da görümcemin zoruyla bi çeyreği 10 ay sonra falan taktı ayrılar kaynanam la kayınbabam bu arada. İkinciye hamileyim tam altın hamilelik hediyesi ve doğum hediyesi niyetine verdi kaynanam yine doğuma yapabilirsem tekrar vereceğim dedi yapamazsam kusura bakma diyor zaten çok yardımı dokunuyor üç kuruş parasıyla allah razı olsun arada bi lafını sözünü bilmez kıskançlıklar da yapar da artık alıştık
Nurrrr00 bebikto altın mi ? Tek erkek kardeş 5 kızlar kaynanam kayinbabam bile takmadi ablaları 200 TL parayla geldiler 😂
kayrosmom Benim ailem akrabalarım altın takacaklarını biliyorum hazırlıyorlar simdiden ama eşimin ailesinden gelmeyeceğine eminim bu zamana kadarda düğün dahil onlardan gelmedi bir şey