1ogrencianne Leylaa6848 gitmem gerekiyor ona da kadın doğumcu yönlendirir mi acaba ilkinde öyle olmuştu kafam karışık 🥲
2001busra Zerrin avul Erciyes kartalda aşırı memnumun ne sorsam en ince ayrıntısına kadar söyler asla fazla tahlil gereksiz bişey istemez 2gebeligim ilkindede ona gittim aşırı memnunum
Zeliha_plt38 2001busra benimde doktorum erciyes hastanesine geçecek odaları ameliyathabe ekibi hemşireleri ve vip doğum paketi hakkında bilginiz var mı acaba
2001busra 1ogrencianne 2500 muayne 700 nst 45 50 arası doğum ama Zerrin hanımın hastası olunca nst para almiyo
1ogrencianne 2001busra rakip turan’ın muayene ücreti hakkında bilgin var mı acaba bana da onu çok övdüler. Bilmiyorum daha çok yeni gebeligim. İlkinde yanlış doktorlara denk geldiğim icin hep kökü şeyler söylediler sonra harika bi doktorla tanışmıştım süreci çok güzel götürmüştük. Yine kötü başlamaktan korkuyorum açıkçası
2001busra 1ogrencianne benim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde rakip turan’a gittim denemek amaçlı ben pek memnun kalmadım rakip Turan daha çok kadın hastalıkları ile ilgili bayağı ilerle hani babamla alakalı ben çok memnun kalmadım bir iki muayeneye gittikten sonra bir arkadaşım tavsiyesiyle Zerrin hanıma gittim Zerrin hanım çok ilgili ben çok memnun kaldım Zeren hanım da şu an 2 gebeliğim yine Zerrin hanıma gidiyorum
reyhanakbs 1ogrencianne 2300 tl rakip hocanın muayene ücreti ama Dünyam hastanesi aynur simur çok iyi bir hoca hem detaylı anlatıyor hemde sıkı takipte tutuyor muyane ücreti 2000 10 gün içinde de kontrolde ücretsiz .
1ogrencianne 2001busra kayseri şehir hastanesinde mehmet karahançer’i önerdi bir arkadaşım ama devlet hastanesi ile kötü anılarım var biraz tedirginim. İlk rakip turan’a bir gidiyim o zaman eğer olumlu hissetmezsem zerrin hanıma gidiyim. O da aynı hastanede sanırım
2001busra 1ogrencianne ben şehir hastanesini asla önermiyorum aşrı ilgisiz sorduğun soruyu asla cevaplamiyo yüzüne bile bakmiyo muayne sirasinda Evet ikiside aynı hastanede rakip turan 1 katta Zerrin hanım 2 katta
1ogrencianne 2001busra teşekkür ederim yönlendirdiğin için ben ilk doğumumu malatyada yapmıştım burada daha hiç kadın doğuma gitmedim. İnşallah güzel bir süreç yaşarım. Doktorlar azarlar gibi ters ve olumsuz konuşunca insan çok üzülüyor.
2001busra 1ogrencianne gerçekten doktor çok önemli hamilelik zaten zor hormonlar alt üst oluyo doktor ilgisiz yüzüne bakmayan cevap vermeyen olunca daha bı moralin bozuluyo o yüzden doktor seçimi çok önemli inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftaliksin yenimi hamileliğin
1ogrencianne 2001busra evet daha çok yeni. Erken öğrendim biraz. 24’üne randevu aldım kan değerlerim biraz düşük ilk gebeliğimde de düşük başlamıştım. İnşallah güzel şekilde yönlendirir 🤲🏻
1ogrencianne reyhanakbs aynur hocayı da duymuştum iyi diye. Arkadaşım iki dogumunu rakip turan’da yapmış o çok önermişti. Birkaç doktor daha var önerilerde. Rakip turan’ın ilk izlenim iyi olmazsa değiştiririm ben de
selina1105 Ben memorial Sayat Abdullayeva hocaya gidiyorum aşırı memnunum güler yüzlü ilgili kendim de sağlık personeliyim fakültede o yüzden tahlillerime para bile almıyor saolsun ayda bir kontrole gidiyoruz 5 aylığız
Washingtonxyz Arkadaslar ben ikiz gebeyim ikiz gebeler perinatolaga gitmesi gerekiyormus oylemi normal kadin dogum degil birde iyi bir perinatolog kayseride kim var