Htc4345 H_selooo ağızla çekilen aspiratör kullanıyorum işe yarıyor ilk aylarda burun temizlemek gercekten zor sürekli tıkalı burnu
Ipek0z H_selooo nefesle çekilen manueller rahat canım hiç elektrikli almana gerek yok. Bir de ben nedense güvenmiyorum elektrikli olanlara 😖
Washingtonxyz Bende merak ediyorum youtubeden baktim genelde elde yapilani ve elektrikli supurgeye takilani ve serumu önermisler
H_selooo Washingtonxyz hiç uğraşmak istemiyorum burun temizlemekle direkt elektrikli almak istiyorum ama kullanışlı olmazsa diye korkuyorum 🥲
Washingtonxyz H_selooo ayni seyi dusunuyorum ama youtubeye baktim bir kac kisi video cekmis aspirator hepsini gostererek dedigim gibi bir ucu elektrikli supurgeye takilani oneriyorlar birde siringayla serum sikiyorlar sirayla bu dedigim aspiratorle cektriyorlar
beyzaarc H_selooo elektrikli olan manuel kadar güçlü çekmiyor diyorlar bende elektrikli alacaktım ama biraz araştırınca birde annelere sorunca manuel almaya karar verdim
Washingtonxyz Washingtonxyz elektrikliyle burnun icinde gorunen yani hani peceteye sursen alincak yani basit seyleri aliyormus ama gorunen bi sumuk olmasada hani mukus doluyor ya onlari filan hic ise yaramiyor mus ama deneyimli anneler gelip yorum yaparlar insallah
Mom39_ Baby vac en verimli olan çok geç keşfettik. Kurtarıcımız oldu. Nefesle çekileni kullanıyorduk ilk zamanlar yeterliydi ama sonrası için yeterli olmuyor kesinlikle.
B-use45 Kesinlikle süpürgeye takılan ben kızıma aldım mükemmel temizliyor ne var ne yok çıkarıyor gözlerinize inananamazsınız. Yalnız yeni doğan aylık bebeklerde kullanımı önerilir mi bilmiyorum