Hazalibis Merhabalar Son adet tarihim 21 Eylül 4 Ekim doğurganlığımın en yüksek olduğu dönemdi 3 Ekim ve 8 Ekim değerlendirdik ne zaman test uygun olur? Test yaptım negatif çıktı erken mi davrandım emin değilim
nyra Hazalibis merhaba benim de sat 21 Eylül. Olmam gereken gün 18 Ekimdi adetim düzenlidir gecikince şüphelendim dün test yaptım pozitif çıktı sabah da kan verdim yarın sabah sonuç için gideceğiz. Adetiniz düzenli midir ? Bazen gebelik testlerinde çıkmayabiliyor en garanti kan testi ile öğrenebilirsiniz
maviik Bende sat 21 Eylül ama benim yumurtlamam 29-30 eylül arasıydı 28-1 dahil arası değerlendirdik ben testte de kanda da gördüm inşallah sizde görürsünüz yumurtlamanı daha geç olmuşsa daha geç belli olabilir
Hazalibis maviik regl döngünüz nedir? 1 haftadan fazla yoğun kasık göğüs hassasiyeti var negatifi gördüm ama sanırım biraz daha beklemem gerekecek
sdkaaa maviik benimde sat 22 Eylül bat 25 Ekim ovuslasyon testiyle yumurtayı takip etmedim ama bu ayı iyi değerlendirdik diye düşünüyorum test yapmadım daha erken diye
maviik Beklemek daha mantıklı geliyor bana ben erken öğrendiğim için stresliyim çünkü çok küçük ve sürekli korkarak geçiyor günler
Hazalibis nyra merhaba benimde bat 21i ama hala regl olmadım 20sinde kan verdim negatif çıktı hala gecikmedeyim normalde düzenli regl oluyorum ama
nyra Hazalibis öyleyse kan da şuana kadar çıkmış olması lazımdı. Regl da olmuyorsanız bence kadın doğuma gidin bi