busemmm_ haftamda önlem amaçlı serklaj atılmıştı. Şuan 25. haftadayım progestan 100 mg vajinal olarak akşamları kullanıyorum. Bu sabah kalktığımda sarı parça şeklinde akıntı geldi. Akşam vakti tuvalete gittim baktım yine aynı biraz gelmiş. Nişan değildir dimi çok korkuyorum elim ayağıma dolaştı panik oldum.
Busranur_mnts busemmm_ canım serklaj durumunu bilemicem ama benim 11. Haftada kahverengimsi jöle gibi birkaç kere akıntı geldi ben de nişan falan dşye korktum kıvamından dolayı ama bi sıkıntı yoktu şimdi 22 haftadayım geçen hafta falan da sarı jöle gibi kıvamlı akıntı oldu sonra geçti
Baklavaseverim busemmm_ İlaç dışarı çıkınca da oluyor aşkım stres yapma dinlen kendini yorma yatak istirahati yap tuvalet harici kalkma önlem amaçlı stres yapıp bebeğini de strese sokma 😘
ysmnly busemmm_ Fitilin rengi soluk sarı kahverengimsi gibi bi sarı değişik. Korkma o fitil. Bende kanama zamanlarımda leke sanıyordum fitili ama fitilin rengiymiş
elfozr busemmm_ bı daha olursa fotoğrafını çek doktoruna göster sümüksü akıntı normaldir çünkü bende de hamileliğim başından beri var dikkat et yine de
[silindi] Yani böyle riskli bir durumunuz varsa doktorunuza sorsanız keşke ya da acile gitseniz allah korusun yorumlarla zaman kaybetmeseniz
busemmm_ [silindi] doktoruma sordum pazartesi gel diyor 🥺 belki benim durumumda olup aynı şeyleri yaşayan birileri varsa diye sormak istedim
Asumannnnn Canım ilaç parçalanmamış olabilir belki o dur nişan gelmesi pembe yada kırmızı olur akıntı ile karışık gelir.
busemmm_ Busranur_mnts benim bugün oldu sadece parça şeklinde normalde akıntı oluyordu ama parça şeklinde değildi
Zaraergun2600 Rabbim bebeğini ve seni korusun inşallah 🙏🙏🙏 Kendini korkutma Allah’ın izniyle korkulacak Birşey yoktur inşallah 💕
Mombloggg Oyle bisey oldugunu sanmiyorum bende kullandim progestan ufak ufak afedersin lavaboya düşüyordu ben ilacin kabuguna falan benzettim hep bide yeterince itmeyince oldugu gibi geri geliyor resmen kivamli rengi degismis sekilde bence korkma