mercimegin_annesiii Yasewens tabiki bağlantısı vardır bağışıklıkla genelde burada herşeyi okuyorum cinsiyetle ilgili mi diye Buda öylesine aklıma gelen bişeydi ☺️
Hzlkya mercimegin_annesiii sağlık ocağına gidip verebilirsiniz doktoru beklemeyin bence hazır bulunsun kan değerleriniz daha iyi
Hizliveofkeli Cinsiyetle değil bağışıklıkla alakası var 😂 uçuğun sebep olduğu virüs zaten sende vardır ve bağışıklığın düştüğü dönemlerde çıkarıyorsundur. Gebeliğin ilk döneminde de bağışıklık düştüğü için sivilce uçuk aft tarzı yaralar çıkıyor ne yazık ki.
mercimegin_annesiii Hizliveofkeli tabiki biliyorum işin esprisi bu allahtan gelene razıyız tabiki rabbim vardır bi bildiği diyoruz az gülelim dedim ama baya uçuk çıkarıp kız olan varmış öğrenmiş olduk ☺️
beautymom mercimegin_annesiii bende hiç kusmadım sadece bulantı ve öğürme vardı biraz hafifledi tam geçmedi ama😌
yasarceyda12 mercimegin_annesiii ay gerçekten bu site beni güldürüyor yaa uçuğun cinsiyetle alakası olabilir mi gerçekten 😅 off daha neler görcez yaa burdan neler yazıyolar bi göğüsüm bi göğsümden büyük cinsiyet nedir yaa herşeye birşey arıyoruz ya😅
nasirova mercimegin_annesiii 1-2 kez çıktı, bilemiyorum ama sivilce uçuk gibi şeyler kız çocuğuna işareymiş