mercimegin_annesiii Annişler 6+2 hamileyim merak ettim 2-3 hafta arayla uçuk çıkarıp duruyorum bunu cinsiyetle alakası olabilir mi acaba saçma olabilir ama dikkatimi çekti ☺️
0Berfin0 mercimegin_annesiii bende de çıkmıştı ama test yapmadan önce hastalanmıştım ben ona bağlamıştım cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum oğlum olacak
beautymom mercimegin_annesiii aaa bende 7.hatama girdiğimde uçuk çıkartmıştım ilk defa bu yaşıma kadar dudağım ucukladı şuan da 7+4 günlüğüm bende merak etmiştim cinsiyetle alakası varmı
Meryemak mercimegin_annesiii ilk hamileliğimde de bu hamileliğimde daha hamile olduğumu öğrenmeden uçuk çıktı sık sık uçuk çıkartan biri değilim ikiside erkek benim alakası olduğunu sanmıyorum
mercimegin_annesiii Meral_63 ya benim 3 haftalık ken aşırı büyük çıktı hamileliğimi öğrendim 6 haftalığım yine çıktı bu kadar sık çıkması normal mi cinsiyetle alakası var mı bilemedim 😂
mercimegin_annesiii lovebanb benimde çıkıyor tabiki ama sık çıkınca merak ettim ister istemez nettende biraz baktım kız falan deniliyor ☺️
mercimegin_annesiii 0Berfin0 evet benimde öğrenmeden önce çıktı bi kaç gün öncesi ama şuan 3 hafta arayla hiç çıkarmadım ilk defa oldu cinsiyet olabilir mi dedim
mercimegin_annesiii beautymom yaaa aynıyız nerdeyse haftamızda yakınmış aklıma geldi bir anda kız annenin güzelliğini alır derler ya ondan mı uçuk çıkıyor diyorum. Oğlumda hiç çıkarmadım şuan üst üste patlıyor 😉
beautymom mercimegin_annesiii ayy öncelik sağlık tabiki ama kız istiyorum diyordu eşim içine de kız doğuyordu 😄 mide bulantısı da çoktu bende hala devam ediyorsa kız da da çok olur bulantı diyorlardı bide 2 kere çıkması şaşırttı ben hiç uçuk çıktığını bilmem bende
mercimegin_annesiii Meryemak ben ilk hamilelik başında çıkaranı çok duydum sadece üst üste çıkaranı duymadım canım ☺️
mercimegin_annesiii bebeklerim__ umut dünyası ya varsa 😂😂😂 bi oğlum var kıza yormaya çalışıyorum sanırım 🙈
bebeklerim__ mercimegin_annesiii haahhahaa bende senin gibiydim herseye kıza yorar dualar ederdim ( önce sağlıklı hayırlısı diyerek ) kizim oldu😂
mercimegin_annesiii beautymom bende mide bulantısı 1 haftadır çok yaşıyorum ama daha çıkarma olmadı olsa mı daha iyi bilemedim ona bağlamak istemiyorum yaş faktörü diyorum ☺️
beautymom mercimegin_annesiii bende hiç kusmadım sadece bulantı ve öğürme vardı biraz hafifledi tam geçmedi ama😌
annebebekelo mercimegin_annesiii 16 haftalık benim, 10 gündür uçuğum var, çenem sivilcelendi, cinsiyet kız😅 ama normalde de sık uçuk çıkarırdım zaten
mercimegin_annesiii annebebekelo yükseliyorum 😂 tabiki sağlıklı olması önemli olan ☺️ benimde çenemde sivilcelenmeler oluyo arada
canannnblbll mercimegin_annesiii benim çok fazla çıkıyordu ilk zamanlar biri bitmeden diğeri çıkıyordu resmen😂 bebişim kız