Kubar 10 yıldır tanıyorum lise üni beraber okuduk beraber iş hayatına basladık zorunlu görevleri bitirdik eş durumu yaptık evlendik ailesine karsı hep öyleydi mesela annesi mobilya seçerken yatacagımjz yataga kadar dediğini aldırmak istedi sorun çıkardı ama ben kadına susmasam mobilya alınmayacak yuzukl3r atılacaktı kendi evinde kullandığı eski eşyalarını yirmi senelik çarşafı bana hediye diye yolladı eşim o üzülmesin diye getirdid ama benim onurum kırıldı eşim bana kahve fincanı takımı aldı neden varken yenisi alınmış diye sorun cıkardı eşim hep onu dinledi onun dediklerini yaptı fincan var mıydı baska bunu niye aldık dite bile bana hesap sordu sanki sadece 6 kişi misafir olacak 7. Kişi gelse onune neyle kahve koyacagım gibi gibi saçma sapan seyler zaten yeni tanıstık ben o zaman lisedeyşm kadın benim önüme tabak koymadı muhatap olmadı astı yuzunu oturdu onlar çok kapalı benim saçım açık en bastan istenmedim evlenince kadın mesele olmaz artık biz aynı evde olacağız dedim ama mesele olmaya devam etti maalesef ona dur denmedi bana idare et dendi dusuk tehlikesi geçirdim ona neden oturmaya gitmedim dite eşimi doldurdu o da dolar hemen kavga ettik o halimle beni uzdu kadınınaradım bana telefonda cıyakladı ben evlenince hala o kadınla bu kadar yuz göz olmam sandım ama ben karılık yaparken önüne yemeğini koyup onansevgi verirken bile o annesini dinleyince kayıslar koptu bende