ErsBegAs Kızlar ya emzirme döneminde dövme yaptırılır mı biliyor musunuz? Aslan Pars’ın ve eşimin doğum tarihini yaptırmak istiyorum altına da belki 3 aslan yaptırırım anne baba bebek 🥹
Asi_07 ErsBegAs ben yaptırdım açıkcası birden karar verdim emzirdiğimi unuttum yaptırdıktan sonra aklıma geldi ama bir sorun olmadı
Asi_07 ErsBegAs o konuda bir bilgim yok bende bilmeden yaptırdım doktora danışın isterseniz ya da bilen biri çıkar belki
myangelson ErsBegAs sosyal medyada bir doktora sorduklarında görmüştüm onermiyordu sanki ya hatta baya karşı falan çıkan da olmuştu yapılır falan diye YouTube videosu var galiba doktor Osman gonulal olması lazım
myangelson ErsBegAs bak canım ama ben olsam emzirme bitene kadar beklerdim ne olacak sanki acil birşey değil sonuçta ❤️
dilaradoyan ErsBegAs benim bildiğim şöyle emzirme sonrasına bıraksan daha iyi olur. İlle yakın zamanda yaptırmak istiyorum dersen en az çocuk 6aylık olması şeklinde. En doğrusu için doktoruna danış mutlaka. Ben yerinde olsam beklerdim ertelerdim
yazcoming ErsBegAs 3 yıl önce oğlum 2 aylıkken yaptırmıştım bişeyde olmadı, temiz olmasına dikkat edin.
LadyX ErsBegAs sen bilirsin canımcım ama ben olsam sanırım birazcık ertelerdim bu fikri 🥲 istersen yine de doktoruna danış en doğrusunu o bilir