Mor-kelebek Meral_63 eğer cennet hurması diyorsanız valla ben ilk gebelikte çok yedim bir zararı varmıydı bilmiyorum. Elhamdülillah kızımda bir sıkıntı yaşamadım. Dozunu kaçırmadıktan sonra birşey olmaz bence
anneoluyorummm103 Meral_63 ay ben bir türlü bulamadım. Diyetisyen hurmadan puding yap 1 kase ara öğünde ye dedi bulupta yapamadım bir türlü 😂
Baklavaseverim Meral_63 Yok kız ben her gün yiyordum hamileyken tatlı niyetine hem de ikişer ikişer bana olmadıysa sana hiç olmaz 🤣🤣
ebrarkus Meral_63 ben kızıma hamileyken çok yemiştim. Çok şükür bir şey olmadı meyve yani ne olabilir ki sonuçta..
Mor-kelebek Meral_63 turuncu olan işte hafif mayhoş bak canım çekti şimdi bende onun olmamış ham halini seviyorum 🤭
Meral_63 Mor-kelebek he vala o iki gündür canım çekiyor du gidip alıp geldim hemen ama zarari varmi bilemedim teşekkür ederim 🥲
Mor-kelebek Meral_63 İnternetten baktığım kadarıyla içinde folik asit olduğu için faydalıdır diyor gebelikte dediğim gibi ben ilk gebeliğimde bayağı yedim eşimde sevmez çok aldıklarımı hep ben yiyordum. Nefis sonuçta bence yiyin içinizde kalmasın. Ama içim rahat etmez diyorsanz bir tanden fazla yemeyin 🤭 bebise şifa olsun inşallah 🤲🏻🌸
kubos-123 Bir zararı mı varmış kuru hurmanın son haftalar yenilmesi öneriliyor ama cennet hurmasını duymamıştım , bende günde bir tane yiyorum
Meral_63 Baklavaseverim az önce bi tane yedim nasıl yediğimi hatırlamıyorum x🤣o derce çok severim bide aşerince daha güzel geliyor bana
Baklavaseverim Meral_63 ay ben de çok severim de bir türlü denk gelemedim görsem affetmem hamile değilim ama olsun dmcmsmcke
senos15 Meral_63 kuru hurma ilk gebeliğimde aşermiştim günde yarım kiloya yakın yiyordum hiç birşey olmadı sonradan duydum öyle olduğunu şaşırmıştım bayaa ama hiç bişey olmadı düşük falan