Mor-kelebek MerveKeser34 nefesi tam anlamıyorum böyle bıçak kesiyor sanki. Değişik bakalım yalancı sancılar başladı muhtemelen
MerveKeser34 Mor-kelebek Bide benim mesela ilkinde sizin gibi suni sancıyla dogum oldu . Kendi sancım hic olmadı. Ama bunda çok sancım oluyor . Nst de doktor baktı düzensiz çıktı. Yalancı sancılar demişti. Büyük ihtimal sizinkiler de öyledir.
Elzem123 Mervergun benim 2. kızımda çarşamba sezaryen günümdü pazar günü baskı hissediyordum demiştim ben çarşambaya kalmayacağım erken gelecek diye Salı sabahı sancıyla uyandım öğlen doğum yaptım :)
Elzem123 Mervergun hissediyorsanız yakındır :) hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım evlatlarımızı Allahın izniyle
Mor-kelebek MerveKeser34 MerveKeser34 amin inşallah canım bakalım bugün kontrol var nst de sancı çıkarsa yatırır gibime geliyor Çarşamba günü zaten sezeryan günüm nasipse 🤲🏻🌸
Zehrailly Mervergun Ay yok valla ya sadece karnım çok aşağı inmişti zar zor yürüyordum tek fark ettiğim biraz daha rahat nefes alıyordum sonra 1 hafta içerisinde doğurdum zaten 😄