Guzel_ailem Sevim010 adete bir hafta kala hamile kalırsın adet günün gelir ama olmazsın.. Sen bekle 10.gün Sonra kan tahlili yaptır ozaman zaten gebe olup olmadığın. Ortaya çıkar ama 10gün. Bekle
Guzel_ailem Guzel_ailem sen beni dinle 10gün bekle.. 1hafta içinde hemen test yapma birde test yapma evde git kan tahlili yaptır.. Benden sana tavsiye. 10gun bekle
Sevim010 Guzel_ailem döllenmedin yani cinsel birlikteliğin 12. Günü idrar testinde pozitif çıkar mı gebelik
Sevim010 Guzel_ailem evet ben su an hamileyim Sadece tesadüfen öğrendim bebeğim olmuyordu tesadüfen öğrendim Çok ilaç kullanıyordum bi hastalığım var Sadece o kullandığım döneme mi geldi diye onu öğrenmek istiyorum
Sevim010 Guzel_ailem ben en son ki ilişkimden 12 gün sonra idrar testi yaptım adet olmayınca şüphelendim pozitif çıktı net iki çizgi 14. Gün de kese gördü karından dr Sizce 14 gün öncesi mi yoksa daha öncesi mi gebe kalmışım ?
Guzel_ailem Sevim010 ne kadarlık hamilesin vee buzamana kadar yani hamile kalana kadar ilaçmı kullandın.. Sonrada farkında olmadan hamile kaldın heee?
Sevim010 Guzel_ailem aynen öyle gelde acayip ağır ilaçlar kullandım bi dönem yani gebe kaldığımı anlamamış olsaydım anjiyoya bile girecektim
Guzel_ailem Sevim010 hamile kalınca bıraktın değilmi birde doktora anlattınmı ilaç kullandığını.. Sonra beklenmedik şekilde hamile kaldığını
Sevim010 Guzel_ailem evet işte öğrenmek istediğim bu cinsel ilişkiden 14 gün sonra kese görünmezse eğer daha önce kalmışım ama görünürse bilemem çoğu görünür diyor çoğu görünmez
Sevim010 Guzel_ailem kalp damarlarım pıhtı atıyor 1 kez anjiyo oldum geçen yıl Ekim’de ama çözüm olmadı ırsi diyor doktor genetikmiş sürekli tekrarlıyor aslında gebe kalmam bile sakıncalıydı ama olmuyor diye önemsemedik biz
Sevim010 Guzel_ailem doktora sadece bir kez gidebildim kadın Doğum uzmanına Ama kendi kardiyoloğumla görüştüm telefonda ilaç kullanma bir süre dedi Zaten kullanırsam bebek düşer şimdi ne olacak bilmiyorum
eglhnztrk Sevim010 merhabalar. Eğer son adet tarihinize göre 5+5 olduğunuzda kese göründüyse geç döllenme olma ihtimali düşüktür. Çünkü geç döllenme olsa ultrasonda haftanız daha küçük çıkardı sanırım. Anlattıklarınızı tam anladığımdan emin değilim ama ben sat ultrason uyumsuzluğu yaşadığım için bu konuyu biraz arastırdım. Doktorlar hep son adet tarihini baz alırlar. Sonra da ilk gebeliği öğrendiğinizdeki beta hcg değerini. Beta değeriniz gebeliğinizi öğrendiğinizde yüksek çıktıysa normal yumurtlama zamanınızda hamile kalmıssınız demektir. Eger düşük cıktıysa gec dollenme diyorlar diye biliyorum. Sizi yanlıs yonlendirmel istemem ama yardımcı olabirilim belki diye yazıyım dedim ☺️
Guzel_ailem Sevim010 sen kendi doktorunla yüz yüze görüş sonra kadın doğuma git bebeğe baksınlar.. Bebeğin durumunu öğren.. Böyle olmaz..git yuz yuze goruş kdın doğumdada ultrasyona gir
Kahramanlar Sevim010 hayırlı olsun canım Kağan Kocatepe gebeliğin ilk haftalarında kullanılan ilaçlar bebeğe zarar vermez diyor netten araştır bir yinede
Guzel_ailem Kahramanlar tam zaten bırakmış.. Ama doktora git zaten gebesin gebelikle ilgili ilaca baslayacaklar.. Belki bebeğe zararı yoksa o ilaçlarını kndi ilaçlarını tekrar kullanırsın