ayseveysel Evet bende baktım hepatit A virüsüne karşı ne bağışıklığın olmuş nede şuan var ,şuanki halinde negatif olması iyi ama bağışıklık için bişi dermi doktor artık gittiğin zaman birşry der mutlaka 🥰 kaç haftalık gebesin
beautymom anneoluyorummm103 ohh ne güzel haber bu gerçekten çok rhatladım yemin ediyorumm çocuğuma bişey olucak sandıydım 🥲
ayseveysel beautymom araştırdığım kadar aşı öneriyorlar ama genelde gebelikten sonra Allahım sağlıklı bi şekilde önce Rahmimizde büyütmeyi nasip etsin sonra sağlıkla en güzel şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🤲
ayseveysel Bbgg demekki genel olarak herkeste oluyo bu bemde kokusuna bile tahammül edemiyordum gerçi halada öyle 😂
Bbgg ayseveysel ben de öyle evde yapılan keki bile yiyemedim o fırından çıktığında gelen yumurta kokusu … 🤢 ben kahvaltı yapar içeri kaçardım hemen eşim kendi yapardı yumurtasını ( adamın içi kurudu 3 4 ay yazık 😂) bi keresinde daha yumurtayı pişirmedi ama çırparken gördüm o zaman bile banyoda mesai yaptırmıştı görmek bile rahatsız etti bi dönem 🫠