Ecmsyl Bu iğneyi olanlar nasıl bir süreç oluyor suanda hastande bekliyorum. 24 saat arayla bırkez olacakmış. Nasıl bir iğne sonrasında bi sorun yaşanıyor mu ?
Mervekipk Ecmsyl ben 4 doz şeklinde yaptırdım ikizlerde hiç bir sorun yaşamadım sadece Dr um yapılmadan şekerine bakılsın demişti
mor_menekse1 Ecmsyl bende 4 doz yapıldı erken doğum sebebbiyle ikizlerimde hiç bir sorun olmadı aksine bebekler entube olmasın diye ciğerleri daha çabuk toparlandım diye yapılıyor guvenebilirsiniz
aslhnkrts9 Ecmsyl iki doz yapıldı bana hiç bi sorun yaşamadım bana da 24 saat arayla yapıldı . Kızım 34 de doğdu solunumunda hiç bi sıkıntısı yoktu çok şükür
Zero93 Ecmsyl Bende yaptırdım 2 gün yaptılar. Bir etkisi olmadı benim şekerim yükseliyor gebelik şekeri yediklerime dikkat ettm yükselmedi . Doktorum bebek hareketlerinde azalma olur korkma dedi gerçekten 1 gün az hissettim ama ertesi gün düzeldi.
Ecmsyl mor_menekse1 benımde suan erken doğum riskim yok ama suyum aşırı yuksek pazartesi karnımdan su boşaltma işlemi yapılacak rahım iyi dediler tehlike yok ama sudan dolayı erken dogum rıskı olusturabılır artık dıyetek su alınması anneyide beneğide rahatlatır dediler. Bebeğimin ciğerle hogus arasımdakı zarda hafıf sıvı goruldu fazla sudaki basınctam olabılecegını düşündüler. Sağ sağlim sorunsuz atlatırız inşallah bizde 😔
Ecmsyl Zero93 teşekkürler bebek hareketleri azalmasını bende bırkac yerde okumuştum baklım bende bekliyorum bırazdan iğneyi yapacaklar. Bırde hap verilecekmiş agrım olmasın diye
Baklavaseverim Ecmsyl Hareketleri bir müddet azalır ilk 2 gün hareketsiz uyku halinde olur biraz da yanma yapan bir iğne yapılırken bu kadar e tabi bir de siz de aşırı bir ödem olabilir ben de öyle bir ödem yapmıştı ki tanınmayacak haldeydim 🤣
threebaby_mom Ecmsyl merhaba sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini 🙏 benim merak ettiğim bu iğne ücretli mi acaba yoksa devlet mi karşılıyor
[silindi] Merhaba bana da şimdi yazıldı ilkini bugün ikincisini yarın olcakmışım 30+5teyiz. Nstye alındım kasık ağrım var diye sancı yok ama 5günde makattan baş pozisyona gelmiş o dönüşten ve ağrıdan dolayı ne olur ne olmaz yazdı doktorum