minikkalp2 Ne durumdasınız kızlar. 35+6dan selam ve dua ile 😂 çok zor çokkkk uykular haram ağrılar tavannn sezeryan günü aldınız mıı
LeydiDaisy minikkalp2 32+4’üm 35’ten snra gidicem kontrole kasım sonu diye düşünüyorm bakalm doktor ne dicek😅 gece uykularım azaldı çişe kalkmaktan bi hâl oluyorum😅
Nazli_3009 minikkalp2 36+4 ayyy çok az kaldı çoook heyecanlı 🤩 2 adım atsam hemen yorulmaya başlıyorummm yalancı sancılar arada oluyor gibi 😬
Sudence_ minikkalp2 36+5 her an dogurabilicek günlerde olmak hem çok heyecanlı hem çok streslii🤭 ben güzel uyuyorum ama uykunun en tatlı yerinde lavaboya gitmek cok koyuyor😂😂 normal doğumu bekliyorum bebiş baş geliş🫶🏻
Zelis_ozdrgn minikkalp2 30 haftadan sonra kaç haftada bir hastaneye gidiyorsunuz acaba nstye ne zaman bağlanıyorsunuz bu konu hakkında bilgi verirmisiniz
LeydiDaisy Nazli_3009 akşamları karnın semsert oluyo mu acaba yalancı sancı onlar sanırım sertleşiyo karnm bianda
demirrleydi_ Nazli_3009 günümüz aynı 😍 benimde sancılar oluyo ya sanki gaz var ya da ishal sancısı gibi gidiyorum bişey yok eskiden ne güzel çıkar gezerdim şimdi oda yok bebek hemen taş kesiliyor karnımda
Nazli_3009 LeydiDaisy evet oluyor yaa bazen uykudan uyanıyorum ayağa kalkınca karnım çok sert oluyor o anlık acıyor gün içinde de ara ara sertleşme baya oluyor
Tufu2 35 den selamlar gece agrilardan uyuyamiyorum bide temizlige giristim bu ara cok goruyorum 38 lere gelemeden doguranlari panik oldum biraz saglikla gelsinlerde insAllah 🥹🤲🏻
Sudence_ Zelis_ozdrgn ben şehir hastanesine gidiyorum 34e kadar ayda bir gittim 34de ilk nstye girdim 34den sonra 36da çağırdı artık haftalık randevusuz acile gideceğim özel hastanelerde belki farklıdır bilmiyorum
Kiraz-tasar25 Zelis_ozdrgn dün tam 33 haftalıktım nst ye girdim aydan aya çağırıyo beni 5 kasım gidicem çağırdı
LeydiDaisy Nazli_3009 evet benmde gece wc kalktığında davul gibi gerilmiş oluyor bide canımı yakıyo sıpamın hareketleri artk ilk gebeliğimde hiç canmın yandığını hatırlamıyorm🙄 unuttum mu acaba 😂
hulya10 minikkalp2 35+2deyim ayak şişmesi yoruyor beni büyük numara terlik aldım o da olmamaya başladı 😅 daha doğum çantamı da hazır edemedim stres oluyorum erken gelirse diye
busra_aa hulya10 35+3 ten selam olsun bende hazırlamadım daha çantamı🤣🤣🤣 doğurursam diye de panik değilim desem yalan olur
LeydiDaisy minikkalp2 bana demedi bi dha şu tarihte gel diye benn35’te giderm diye düşündm 🙄 normal mi bekliyosunuz
Tufu2 minikkalp2 koltuklari yikadim camlar yerler derken asiri yordum kendimi malesef bi mutfak kaldi onuda halletsem artk yatip dinlencem ins🥲🥲
LeydiDaisy cakirbebek bende 27 kasım istiyorm hayırlısıyla uyarsa doktora ☺️ kızım da perşembe günü doğmuştu şimdi oğluşum gelcek o da perşembe olsn diyorum o hafta zaten 38’i dolduruyoruz benmki 2-3 gün önden gidiyor bide
Kiraz-tasar25 minikkalp2 benimde 33+1 kasım sonu aralık başı olur diye düşünüyom normal doğum bakalım
cakirbebek LeydiDaisy erken olmasa 11.11 istiyordum kızım 06.06 eşim 01.01 ama erken olduğu için bari şimdi 25.11.25 olsun dedim 😃