Kızlaaar selamm dün oğlumu kucağıma aldım çok şükür Rabbime 😍 benim eski postlarımdan görürsünüz idrarda protein kaçağım başlamıştı tansiyonum sınırda gidiyordu doktorum enfeksiyondan olabilir diye sadece antibiyotik başlamıştı ama 1 haftanın sonunda gördük ki kaçak devam ediyor ve seni riske atmayalım alalım dedi cuma günü yani dün çok stresliydim panik atakta olmasına rağmen bi o kadar stres yapamadım sbah saçımı yaptım makyajımı yaptım duamı okudum gittim hastaneye nst yatış işlemlerinin ardından ameliyathane yolunu tuttuk kapıda oğlum ağlayana kadar sesim çıkmamıştı biraz ağladım ama çok az ameliyathane ekibi çok iyilerdi doktorum çocuğu çıkardıktan sonra seni söz uyutucam demişti onun rahatlığıda vardı sanırım girdim oturttular spinal iğnesi için eğildim doktor hanım yaptı iğne yeri düşündüğüm gibi çok ağrılı bi işlem değildi kıpırdamadım hiç bacağıma elektrik çarpıyo gibi oldu hemen yatırdılar sondamı taktılar doktorum geldi tabi bi yandan benimle konuşuyolar felan biz dedikodu yaparken oğlumun ağlama sesini duydum 3 4 dakika sonra yemin ederim şokkk oldum 😅😅😅😅 kilosu düşük oldu 2700 dü ultrasonda ama 2640 doğdu çok şükür kontrolleri iyi çıktı uyuşukluğum geçince ağrılarım başladı özelliklede omuzlarım çok ağrıyor bazen bide midem ve sağ tarafı midemin ama olsun evladım yanımda ben iyiyim demem o ki Allahım hepinizi hepimizi sağlıkla kurtarsın ailelerimize bağışlasın yemin ederim ben spinal yaptıysam herkes yapar korkmayın lütfen ekibinize güvenin 🫶🥰🥰