1ogrencianne ysmn3438 aynen şimdi gitsek bile bir şey görünmeyecek ki. Sanırım 28’inde gideceğim ben de ama doktora karar veremedim. 😂
ysmn3438 1ogrencianne ilk kontrole gittiğinde haber ver olur mu merak ettim bende 😀 sağlıkla gelsin inşallah 🥰
1ogrencianne eminemirr ben de 2019 eylül’de doğum yapmıştım 🥰 kan testinin sonucunu mu bekliyorsun ☺️
eminemirr 1ogrencianne kan vermedim henüz adetime beş gün var testlerde silik ikinciyi gördüm biraz daha bekleyip kan vereceğim :) bu arada 19 Eylül doğumlu oğlum :)
sbulut64 1ogrencianne bende 2019 da doğum yaptım nasipse Mart 2026 ikinciyi doguracagim 😊 hayırlı olsun ❤️
1ogrencianne ysmn3438 kontrolü öne çektim benim kan değerlerim biraz düşük ya onun için gitmek istiyorum ☺️ ilkinde de böyleydi sil baştan aynısı oluyor Allahım sağlıkla nasip etsin 🥰
aselinannesi38_ 1ogrencianne anladım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben erkiletten çok memnunum kızımda geçen yıl şehir hastanesi rezil etmişti bizi
1ogrencianne aselinannesi38_ şehir hastanesinde hangi doktordu canım senin? Peki hangisini önerirsin ben rakip turan’dan randevu aldım şu an
dedimolabilirrr 1ogrencianne ayy hatırlıyorummmm bir de çok daha aktiftik biz sabaha kadar buralardayım şimdi sarmıyor ya da ben yaşlanmışım 😂
tev Bende 2019 ağustos ayında doğum yaptım oğlum 6 yaşına girdi şimdi 17+3 hamileyim burdayız 😀 sen kaç haftalıksın