bozkurtttt 1ogrencianne oğlandan sonra eşim zaten nerdeyse adaklar adıcak kız olsun diye😄Beni de herkes rüyasında görüyor kız bebek diye ahhh gerçekten nasip olsun hepimize💞
1ogrencianne ysmn3438 şimdilik pek bir şey anlamadım valla çok erken öğrendim ya ne biliyim doktora gitsem bile bir şey görünmez keseden başka senin nasıl gidiyor duygularda var mı degişiklik 😁
aselinannesi38_ 1ogrencianne konturol için Erkilet kadın doğum Neslihan Özoğul canım doğum için Erciyes kartal hastanesi Salih Gudelek
1ogrencianne aselinannesi38_ benim daha çok yeni canım 4 haftalık dün öğrendim. Henüz kadın doguma gitmedim ama şehir hastanesinde Mehmet karahançer’den randevu aldım. Yakın arkadaşım 3 doğumunu onda yapmış çok memnun kalmış. O önerdi ☺️
ambrossiaa doublemom35 ayy benimde kızım 2,5 yaşında 7 haftalık hamileyim ve sürpriz oldu kafamda bir sürü düşünceler 😂😂
cennet033 1ogrencianne inşallah canım herkes yaş aralığı iyi diyor inşallah herkesin yavrusu sağlıcakla gelsin herkesin yavrusu sağlıklı kalsın
ysmn3438 1ogrencianne sanırım yok,beta yükselmesi dışında bi belirti yok gibi 😀 henüz doktor kontrolüne gitmedim,ayın 30’unda randevu bulabildim anca hemde o güne daha gelişmiş olur diye bekliyorum bakalım 😀
aselinannesi38_ 1ogrencianne anladım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben erkiletten çok memnunum kızımda geçen yıl şehir hastanesi rezil etmişti bizi
Minik_04 1ogrencianne bnde en son 2021 de gelmistim kids gecmiştim ama daha sonra sildim şubatta yeniden yükledim 30 haftalik olcam
siisu 1ogrencianne biz bir de arada soruyorduk şakasına bak karnıma bebek diyordum gülüp geçiyordum şimdi bana diyor ki şaka oldu gerçek bakk 😅😅🥹
Minik_04 1ogrencianne amin insallah teşekkür ederim evet zaman cok hizli gecti gercekten Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin🤲🥰