1ogrencianne sirius8 doktor kıza benzetti 12. haftada. Ama emin olamadı 😊 bana da hep kız gibi geliyor. İlki erkek benim de canım 😊
1ogrencianne barbies aaa daha yeni mi öğrendin ❤️, ben de 15+4 oldum. 4 haftalıkken öğrenmiştim. Zaman hiç geçmez gibiydi neredeyse 12 hafta olacak öğreneli ☺️
1ogrencianne Tortilla hayırlı olsun canım sen de daha çok yenisin 🥰 ben 16. Haftaya girmek üzereyim 15+4 oldum ☺️
busrabasturk 1ogrencianne bende geçen sene bırdaydım Ocak’ta doğum yaptım sonra kidse geçmiştim bu sene yine hamileyim yine burdayım bir sene bile olmadı benim 🤣
1ogrencianne busrabasturk ooo maşallah senin birlikte büyüyecek o zaman çocuklar ☺️ isteyerek miydi peki yoksa plânsız mı geldi ☺️
1ogrencianne barbies ilk günler öyle oluyor ya ama ne biliyim gecip gidiyor bi de ilk zamanlar insan bi bunalıma giriyor istemesine rağmen ben de öyle olmuştu zor kabullendim hamile olduğumu 😂😂
barbies 1ogrencianne aa yok bizim planlıydı heyecanla bekliyoruz. Hatta ilkinden daha heyecanlıyım sankli ilk defa yaşıyorum her şeyi merak ediyorum görmek istiyorum😂
1ogrencianne barbies benim de isteyerek oldu ama bilmiyorum hiç heyecan duyamadım ilk zamanlarda ilkinde ilkin vermiş olduğu bir heyecan bir endişe vardı. Bunda daha rahattım hastaneye 7. Haftada gittim. Ama kalp atışını duyunca gözümden yaş aktı duygulandım 🥲