Aylinannesi Kızlar az önce köfte yaptım tadına tuzuna bakıyım diye yedim çiğ çiğ tadını alamadım meyveli sakız çiğnemiştim öncesinde yine yedim bişey olurmu ya 🤦🏼♀️😱
Elizveannesi Aylinannesi oturup porsiyon porsiyon yemiş gibisiniz Allah aşkına yapmayın şunu artık yaa 😂
Aylinannesi EbruMa valla öyle deme canım ya midem bi hoş oldu gebe olmasam takmam hayatta 😂 Allah korusun minnacık onlar az önce okudum kız sosis filan yemiş zehirlenmiş 😱
Nurysf Aslında yaptığınız çok tehlikeli özellikle gebelikte 🙄 çiğ ette çok fazla bakteri mevcuttur kullandiginiz ürünleri bile güzelce temizlemeniz lazım bida yemeyin 🤢
Nurysf Aylinannesi çok fazla yemedgnz için ve sürekli tekrarlamazsaniz suan bişey olmaz diye düşünüyorum
Aylinannesi Nurysf tadını alamadım diye en fazla 5 6 kez minik parca yemişimdir insallah bişey olmaz yumurtayı bile iyice pişiriyorum😑 bida köfte yapmıcam 😤
Aylinannesi Elizveannesi 😂 millet çiğ köfte için ortalığı kaldırıyo ben çiğ et yedim şuraya yazmışım çokmııı 🙈🙈
Eda0509 Aylinannesi az kalmış sağsaglim bir avazda zamanın da kurtul inşallah canım 😘😘❤️❤️ sağlıkla gelsin
Kahramanlar Birşey olmaz telaşlanacak durum yok bu kadar panik olma soğuk kanlı olman lazım yoksa zor doğurursun ona bakılırsa rafadan tam pişmemiş yumurtada aynı şekilde tüketmemek gerek
Aylinannesi Kahramanlar sezaryan doğurcam 🙈 bormalde böyle değildim bide tekim gün boyu evde ondan heralde 🤷🏻♀️ Aynen yumurtayı iyice pişiriyorum hep
Kahramanlar Aylinannesi canım birşey olmaz merak etme ben gece gündüz TEK’im eşim başka ilde ben başka yerdeyim
Eda0509 Aylinannesi ay evet ya çok heyecanlı. Şimdi bile heyecan yapıyor insan yavaş yavaş büyüdükçe karnımız 🙈😊 doğunca artık doyamayız mis kokularına