Btl_ozn Bnagihan masallah sağlıkla kucagina al ins az kalmis tabi seker cikarsa artik ona göre dikkat ederim teşekkür ederim rahatlattin 😘 sezeryan olacaksin galiba cnm bebis kilolu sekerin var diyemi sezeryan oluyorsun peki
Btl_ozn husniyealtun sizin genetik yatkınlıktan demekki bebis kilolu bide evet erkek cocuklari iri olur derler ama benimki kız. Muz ağacı cikacak bebiste desenize 🍌🍌🍌Bende hergün 1 tane muz yiyorum mutlaka Rabbim sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin ins hersey bebislerimiz 😘
Btl_ozn Sedefhayri evet yüksek olunca yapılıyormuş bakalım benim ne çıkacak seker cikarsada dikkat edicez artik napalim bebisler icin sağlıklı olsunlarda
Glnur Aynı durumdan muzdaribim yüklemede sekerim cıkmadı ama bebiş haftasından büyük ve kilolu olunca doktor sekerden süphelendi seker ölcüm aleti aldık her yemekten sonra takip ediyorum dikkat etmeye calısıyorum 34 . Haftamdayım bende
Btl_ozn Glnur evet kilolu olunca şüpheler artıyor ölçümleriniz normalse sorun yok demek genetik olarak iri bebek demektir. Herseyide bir sebebe baglamamak gerekir Saglikla gelsinler ins sizin az kalmış 😘