kayamommyy Dualarınızı bekliyorum hem bebeğim makat gelişi hem nstde düzenli sancı hemde kordonu 3 kere dolamış kendine dua edin lütfen 37 haftalık iken gerçekleşicek sezaryen
krsln kayamommyy şimdiden gözünüz aydın ve geçmiş olsun benim ilk çocuğum da 2 defa boynuna kordon dolamıştı zorunlu sezeryan olmuştun onlar için en sağlıklısı neyse öyle olsun ❤️
mavi123_ kayamommyy tamam işte haftası gelmiş zaten endişelenecek birşey yok. Ben ilk bebeğimi 36+5 de gayet sağlıklı bir şekilde doğurmuştum
aleyyssd kayamommyy allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤍 ufak bir sorum olacaktı bebeğin kordonunun boğazına dolandığı nasıl anlaşılıyor?
mavi123_ kayamommyy 2900 grm 50 cm. Hiç küveze falanda girmedi maşallah. Benimkide kordon ayağına dolandığı için gelişimi durmuştu o yüzden erken almak zorunda kaldık iyikide almışık bir iki hafta erken kavuşmuş olduk🥰😅
krsln kayamommyy 39+6 da olmuştum hatta 3 cm açıklığım vardı normal doğuma başlayıp 7 cm’de sezeryan’a alınmıştım o zaman kordon boynunda gözükmemişti doktorum da ya kordonu kısa ya da boynuna dolanmış demişti
Turuncukelebek Ben 2 bebegimide 37+0da doğurdum. Canım 3850 biri diğeri 3250 zaten 35den itibaren erken doğum olmuyor hiç korkma canım şu gibi geçsin inşallah
Gokturkmom_ kayamommyy İçinizi ferah tutun ✨🩵Sağlıkla güzellikle kavuşun sezaryen oldum çok rahat bi şekilde atlattım herkesin deneyimi kendine tabiki her doğum kendine özel 🫶🏻Güzel düşünün her şey güzel olsun 🌟