Lovebaby27 Cimcime30 kaç mm çıkmıştı söylemişmiydi canım bilmiyorum yapışıklık olayını yaşamadıgım için
anneoluyorummm103 busrax_ göbek deliğinin 2-3 parmak sağına ve soluna yapmıştım ben. Sadece yaparken biraz yakıyor birde yumurtalar çatlarken ağrı oluyor
busrax_ anneoluyorummm103 bende o şekilde yaptım ama hiç yakmadı. 36 saat sonra mı çatlayacak bu yumurtalar şimdi
busrax_ Cimcime30 inşallah canım inşallah bu ay ikimizin de olumlu sonuçları olur çatlatma iğnesini vurdun mu
busrax_ Lovebaby27 hakkından hayırlısı olsun canım benim en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz. mutlaka sağlıklı olan da çıkacaktır
Lovebaby27 busrax_ Allah’ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok zor bir süreçmiş inşallah biz de anne oluruz da bu süreci unuturuz 🤲🏻🥹
busrax_ Minamom_ ben doğru düzgün regl olmadım diye kontrole gittim 2 tane 21 mmlik yumurta gördük şansa bak 🥹 inşallah bu ay sende tekrar güzel haberler alırsın bende ♥️🙏🏻 iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Minamom_ busrax_ bak Buda allahın bir işi ben bu ay aşırı eminim çok güzel haberler alıcaz senden dualarım seninle güzel yürekli kuzum♥️ birlikte takip edicez sağlıkla inşallah 🙏🏻🙏🏻
busrax_ Minamom_ ne kadar güzel bir kalbin var 🥹💖🌸 beraber pozitif görüp takip etmeyi çok isterim. İnşallah dualarımız kabul olur 💖💖