anneoluyorummm103 busrax_ göbek deliğinin 2-3 parmak sağına ve soluna yapmıştım ben. Sadece yaparken biraz yakıyor birde yumurtalar çatlarken ağrı oluyor
busrax_ Cimcime30 evet bugün öylesine bi kontrole gideyim dedim doktor 2 tane 21 mm yumurta gördü çatlatalım bunalrı dedi :)
busrax_ Cimcime30 hani ben kahverengi lekelenmem oluyor demiştim ya onu adet olarak saydı doktor normal dedi lekelenmenin başladığı günden itibaren bugün 15. gün
busrax_ Cimcime30 Ovitrelle bulamadığın için mi bunu verdiler sana? biz boşuna mı o kadar yol gittikkk
Lovebaby27 busrax_ yok canım bazı doktorlar 1 tane vurduruyor bazıları 2 tane bende hep 1 tane vuruldum Yumurtası zor çatlayanlara 2 tane
busrax_ Lovebaby27 çok tedirginim iğneyi kullanıdğım için hiç sevmem ilaç kullanmayı. ağrı kesiciyi bile çok zorda kalmazsam içmem rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. bu ay ilaç kullandın mı sen?
Lovebaby27 busrax_ canım ben 5.denememde Ovitrelle hamile kalmışım bu ay düşük yapmışım ve bilmiyordum dün doktorda öğrendim beta verdim 71 çıktı çok üzüldüm yeni tedaviye başladım Gonalf iğne vurulucam Salı gününe kadar 🥹