Denizz4 aslhnkrts9 benim yırtılma oldu ve anestezi o dam sonra yapıldı , sanırım etkisini tam göstermeden doktor dikti çünkü ben çok hissettim hissettiğim için de dikmeyin falan dedim ondan sık dikmemiş olabilir mi acaba diye düşünüyorum 🥲🥲
aslhnkrts9 Denizz4 yok öyle bişey yapmış olamaz dikmiştir mutlaka her doktorun dikil atma stili farklı olabilir
Denizz4 Havin49_ isteğe bağlı sezaryen mi olacak , ikinci doğumda ben de çok kararsız kalmıştım açıkçası ama ilk doğumlar zor ikinciler daha kolay olur diye doktorum beni cesaretlendirdi ve normal doğum tercih ettim yine
Kubrakck40 Bende şuan 2. Bebeğime hamileyim aynı şekilde genişlik sorununu yaşıyorum bekliyorum doğumdan sonra yaptırmak istiyorum ama fiyatlar çok fazla 40 bin demişlerdi bana
Kubrakck40 Devlet hastanesinde yapıyorlar mı acaba ben onu merak ediyorum doğum sırasında dikimide onların elinde çünkü😀
Denizz4 Kubrakck40 eğer mesane sarkması vs söz konusu ise bence devlet hastanesi de yapar , ama araştırmadım doğrusu
Nessozz Denizz4 daha yeni doğum yapmışsın niye kendine bunu dert ediyosun ? bi dur 40 ın çıksın önce bi toparlan ondan sonra da toparlamazsa bakarsın duruma ne bu acele
Denizz4 Nessozz tecrübeli kişilerin fikrini merak ettim , acele ettiğimden değil , zamana ihtiyacım olduğunu biliyorum zaten
ValideSultan Denizz4 ben ikinci doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum araştırdım en az altı ay geçmesi gerekiyormuş üzerinden ama mutlaka yaptıracağım
Nessozz Denizz4 ilk doğumdan sonra bi kaç ayda toparladı o bölge hatta ilk ilişkide baya canım acımıştı.bu 2. ama daha doğurmadım bilemiyorum normal olcak mı nolcak. Hayırlısı olsun inşallah siz de hemen takılmayın öyle şeylere belki hiç gerek bile kalmayacak operasyon vs.
Denizz4 Nessozz ilk doğumdan sonra bende genişlik kaldı maalesef, ilişkiden artık zevk almıyordum mesela ve afedersiniz gaz oluyordu vajinada , sebebi genişlikmiş
Nessozz Denizz4 o gaz arada bir bende de oldu ya acaba ondan mı kaynaklı çok sık değil ama nadiren ben de hissediyorum o gazı. onun dışında pek bi farklılık yok doğumdan öncekiyle. bakalım bundan sonra nolcak.