Ahududu26 karamel008 doktor bana utrogestan onerdi altdan koyulmali. Baska da sadece evde dinlen dedim cok haraket etme. Oylece gecti gitti cok sukur suan 22 haftadayiz
karamel008 1Susuu Teşekkür ederim şimdi tekrar doktora mesaj atacağım ben de çünkü ağrım git gide artıyor teşekkür ederim.🙏
karamel008 fcimen Ben de şu an hastaneye gidiyorum doktor yatış verelim dedi. Aşağıda oluşma durumunu bilmiyorum canım
karamel008 karamel008 Korkutmak gibi olmasın önleminizi alım diye diyorum benim bebeğim de iyice aşağı inmiş ultrasonda görünmedi vajinal ultrasonla görebildi doktor. Kontrolünüzü ihmal etmeyin
karamel008 fcimen Maalesef bebeğimi kaybettim kalbi durmuş kürtaj oldum 🥺 Rabbim nasip etmedi bu dünyada alacak nefesi yokmuş demek ki melek oldu yavrum😭
1Susuu karamel008 bebeğiniz için çok üzüldüm umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz sizlerde 😔 🙏🏻
karamel008 fcimen Teşekkür ederim 🙏 Hiç yorma kendini bol bol yat dinlen doktorla irtibatta ol canım Rabbim ömür verdiyse her türlü gelir sana❤️
Esralemi karamel008 ilk fırsatta doktora görünün geçen hafta hep bu durumu yaşadım tamm kesin düşük yapıyorum diyordum ama olmadı geçiyor boşuna kendimi strese soktum sizinde öyle olur inşallah
ebobel karamel008 hiç korkmayın sancı da yoksa tabi benimde olmuştu farklı günlerde 2-3 kere bazı hamileliklerde olabiliyormuş
karamel008 ebobel Ben bebeğimi kaybettim dün doktora gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve aldılar 🥺
happymommmfy karamel008 allah kısa zamanda bu sevinci sana tekrar yaşatsın acılarını unuttursun insallah canım cennete seni almadan girmeyecek bi meleğin var çok şükür 🥰 her şey bizim için yalan dünyada
karamel008 happymommmfy Öyle canım vardır Rabbimin bir bildiği bir hayrı dedik kabullendik, teşekkür ederim 🙏