aslhnkrts9 tazeeannee_ ilk hamilelikte koymadım ama ikinci olursa kesin koyarım . Ben normal doğum yaptım sütüm geldi hemen ama azdı o doğumdan sonra çok yorgun olduğum için düzgün emziremedşm çocukta uyuyo sandık meğer sarılık olmuş şekeri düşmüş . Al biberonla mamanı koy ihtiyaç olursa verirsin . Ben gece hemşirelere yalvararak küçük bi şırınga mamayı zor almıştım .
anneoluyorummm103 tazeeannee_ ben koymayı düşünmüyorum eğer lazım olursa eşimi gönderirim gider alır diye düşünüyorum
Hizliveofkeli Hastaneden veriyorlar yok yere önden açmayın çöpe gidiyor zaten çoğu gününü doldurunca.
Cinarsaitinannesi tazeeannee_ özel hastanede mama veriyorlar vermezlerse de zaten hastanenin dibi eczane dolu alınır elbet önden koymasanız da olur ben sezeryan oldum ilkte hastanede verdiler sonrada kendim emzirdim
ozlemeslemgoktug tazeeannee_ ben olsam bulundurmam mamalar artık ulaşımı gayet kolay eczaneden gidip alması daha mantıklı süt gelmemesi durumunda.
merveeees1 Bende bu konuda çok kararsızdım ama koymayacağım mama sanırım. Peki biberon emzik vs koymak gerekir mi? Ben süt mama kaşığı diye bir şey almıştım ya da sadece onu mu koysam? Arkadaşım da geçen sene doğum yapmıştı oda şırıngayla vermiş
tazeeannee_ merveeees1 biberon ve emzik koyacağım ben bazen ilk gün süt gelmeye biliyor emzikte bazı çocuklar kolik olabiliyor ihtimallere karşı mamada koyacağım
merveeees1 tazeeannee_ bende sezeryan olucam sağlık ocağına kontrole gittim de geçen hafta hemşire 3-4 gün sütün gelmeyebilir sen ısrarla emzirmeye çalış dedi