16112024 esmanurcakin doktor kalp atışı için ne zaman geleceğinizi söylemedi mi bide ne gibi belirtileriniz var?
esmanurcakin minikkalp10 ayy Allah razı olsun nasip değilmiş diyelim alan da o veren de teşekkür ederim yine de sağolun
aysaylz esmanurcakin çok geçmiş olsun şimdi gördüm benimde boş gebelikten şüphelendi 6 haftada gittim kesem 4 haftalık olarak gözüktü belirtileri nasıldı acaba sizde
[silindi] Goldgirl 5+6 benimde öyle sanırım 8 hafta olmayı bekliyorum doktor o zaman gel kalp atışı duyalım dedi
neseaslan91 Bugün 6+5. Ultrasona göre 6+1kalğ atışını duyamadık. Doktor da her seye hazırlıklı ol dedi. İki gün sonra tekrar cagırdı. İnşallah cuma günü duyarız. Tarihi bana yakın olanlar kalp atısını duydular mı hep acaba
serikli neseaslan91 bende 5.1 deyim daha kontrole gitmedim sırf kalp atışı belli olsun diye 6.2 ye denk geleceğim şekilde 6 kasıma randevu aldım bende korkuyorum kalp atışıni duyamam diye
aise12234 6+6 elhamdulillah. 6+3 te gitmiştim ilk muayeneye ve kalp atışını duymak nasip oldu. Dileyen herkese de sağlıkla güzel genelikler ve doğumlar nasip olsun inş🥰
neseaslan91 aise12234 ultrasona göre de aynı gün müydü sizin. Maşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
neseaslan91 serikli umarım duyarsınız. heyecanla gittim.ağlayarak kalktım ultrasondan😔umutluyum ama inşallah cuma duyacagım