1umutturyasamak Selam kızlar ilk bebeğim kafama göre ayarladım siz nediyosunuz? 4 kese yaptım içlerinde 👉 1.Kese müslin battaniye ağız mendili zıbın alt üst takım bez şapka eldiven çorap 👉2.Kese müslin battaniye tulum zıbın ağız mendili çorap şapka eldiven bez ince yelek (bunu hemşireye vermeyi düşünüyorum) 👉3.Kese alt üst takım bez ağız mendili şapka çorap eldiven önlük 👉4.Kese alt üst takım ağız mendili bez şapka eldiven çorap zıbın bunlar kese şeklinde bulmak kolay olsun diye yaptm.10 bez ayrıyetten bebek temzleme pamuğu ıslak mendili pişik kremi silikon kiraz uçlu birde damaklı emzik götürüyorum neolur neolmaz diye hangsi kulanlılırsa biberon ve sarı tülbenti.Kendime 👉 4 külot biri lohusa külodu 2 südyen biri emzirme südyeni 3 çorap 1 atlet 2 pijama takımı kapalıyım 3 tülbent 1 penye rahat elbise 2 pijama takımı önü düğmeli diş macunu fırça depend kaç tane koymalıyım ? Orkid terlik eve giderken elbise gögüs pedim ve gögüs ucu kremim kendime havlu kagıt ve ıslak mendil patik hırka koysammı ? Bir miktar para ve şarj aleti. Cekcekli kücük valizim var ona koydum puset ve kalın battaniye son olarakta.kalın battaniyedede kararsızım ama altına sererim diye düşündüm.hamile kaldığımdan doğuma kadar yapılan testler ve kağıtları .Doğumum mayısta hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Hanife_ 1umutturyasamak ben de kapalıyım merak ettim neden 3 tülbent ben bir tane koydum bir de atleti 2 ya da 3 yapın bence
Deletedmom277 1umutturyasamak Pişik kremi gereksiz hemen pişik olmazlar Doğumun yaza geliyor sanırım battaniye seçimini biraz daha kalından yana yapmanı tavsiye ederim.
1umutturyasamak Elifbekir uzun yazdgm içinmi öyle gördün acba gercektenmi fazla 🙂 4 alt üst takım 4 corap 4 şapka 4 çorap 4 eldiven var aslında 🙂🙂 giyim olarak
Elifbekir 1umutturyasamak ped koyma canım çok tavsiye etmiyorlar depend varsa gerek yok ben depend aldım mesala normal.dogumsa mesla çok kalmıyor sun bebege çok fazla kıyafet bence gerek yok bide depend paketi ile.koy bnce canım direk zaten içinde çok yok
Elifbekir 1umutturyasamak oda doğru haklılar sen içinden geldiği gibi hazırla canım cikarma ozmn valizi hazırladın şimdiyse elleme herşeyin gayet iyi ve var bnce lazım olmayanı evine getirirsin için rahat etsin aklında kalmasın
1umutturyasamak Elifbekir tamam ped koymayayım peki bebeğin kıyafetleri fazlamı sence 4 takım toplamda
Mayasey Hiç elleme bırak fazla olsun. Eksik olmasından iyidir. Örnek vereyim bazıları depend hiç kullanmadım onun yerine orkid kullandım diyor, kimisi de depend iyi ki almışım.. Kişiye göre ihtiyaçlar değişir sen bile şimdiden neye ihtiyacın olur olmaz bilemezsin. Doldur bavulu gitsin 😁 Bu arada kaçıncı haftada hazırladın çantanı
1umutturyasamak Mayasey valla bugün tam 30um 🙂 Agırlasmadan yıkadım ütüledim cantayıda hazrladm banada fazla gbi geliyorda yinede sizede sorayım dedim 🤔 Sn kac haftalksn
1umutturyasamak Elifbekir fazlaysa cıkartırım problem değilde benm kaynanam falan biraz uyuz bliyomusun şu nye yok bu niye yok demesin diye dolduruverdim 😂
tazeanne61 1umutturyasamak ben de 30+2 yim bugün yıkamaya başladım kıyafetlerini yarın da kuruyunca ütülicem 😊 Hangi ayarda yıkadınız kaç derecede
Mayasey 1umutturyasamak ben de bugün 26+0 ım tam.. Amanın benim de az kalmış desene 😁 Ayy çanta hazırlasam iyice heyecan yaparım
dml33 1umutturyasamak bnce yeterli fazla gelirsr eve geri getircn sonucta alt falan degsiircn sonucta acemiyizdir ustune falan gelir fazla olsn az olmasn mantigndaym bnde sirtimizds tasimicz sonucta 😊
1umutturyasamak Elifffcik67 begenmene sevindim cnm 🙂 Senn doğum nezaman benmki mayısta kendime hırka patik koysammı bilemedim
Elifffcik67 1umutturyasamak bence hastane çantasına koyma çoğu anne kullanmadığı bi sürü şey koyduğu için pişman😁 mayıs da çok soğuk bi ay diil ama nerde olduğuna bağlı😁 benimki tam yaz bebeği olacak inşallah 🥰
1umutturyasamak Hanife_ tülbent 2 pijama üstüne takarm farklı farklı diye dedim birinide eve gelirken arabada takarm dedim üçüde iğne oyası gelenim gidenim fazla olur benm oyüzden değişik değişik olsun dedim atleti evet 2 yapayım
1umutturyasamak Elifffcik67 hımm hangi ay 🙂 Evet koymuyaym üşürsem eşime söylerm alır gelr uzak degl zaten evimiz istanbuldaym bn