rosee233 Merhaba çatlatma iğnesi oldum Bugün çatlamadan sonraki 5.günüm Hiçbir belirtim yok hatta kuş gibi hafifim sizin nasıl gidiyor kızlar
ozgeysr rosee233 catlatma ignesi 8. gunum bende de pek bisey yok igne etkisiyle hafif mide bulantisi yasadim dun beklemedeyim🤦🏼♀️
Hilaysn rosee233 benim de çatlama iğnesi sonrası 4.günüm kasıklarıma hafif kramp giriyor gibi oluyor sadece beklemedeyim ben de
ozgeysr rosee233 hcg etkisi mi bilmiyorum ama dun 19:00 dan bu saate kadar 6-7 kez idrara ciktim insallah bebektendir🤣
ozgeysr rosee233 yaptim canim negatif igneyi vurdugum gunle bugun 9. gunum bisey cikmadi igne etkisi de gecti sanirim
rosee233 ozgeysr ama siz yanlış hesaplıyorsunuz İğneyi vurduktan 36 saat sonra çatlıyor . Ve çatladıktan sonraki gün 1.gün Siz şuan 7.gündesiniz
rosee233 ozgeysr ne demek , demin postunuzu okudum sanırım erken gebelik yapmışınız bugün ve bir şey çıkmamış , iğne etkisi geçmiştir 2 gün sonra bir daha test yapın artık hamileyseniz yeni yeni yükselmeye başlar inşallah ☺️