SuEr_Tu1512 1903kartalice Dikiş yerini nemli bırakmadığınız, iyice kuruladığınız sürece sorun olmaz bence. Ama yine de doktorunuza sorun derim
Aysgllarkn 1903kartalice 2-3 gün hastanede kalma süresi oluyor. Eve gelir gelmez duş alabiliyorsunuz. Duştan sonra havlu kağıtla ufak ufak dikişlerinizde kalan suyu alıp kurutma makinesiyle kurutun enfeksiyon riski olmasın
3boysmom 1903kartalice bana su geçirmez bant taktılar hastahanede duş alabileyim diye almadım ama. eve gelince eczaneden aldım aynı bantı o şekilde yapmıştım o zaman doktorum öyle söylemişti
Aysgllarkn 1903kartalice alabilirsin o zaman hemen, bant kullanmadığında da dikişlerin alındıktan 15 gün sonrasına kadar hep dediğim gibi yaparsan bişey olmaz
namkol1 1903kartalice bir gün sonra duş aldım su geçirmez bantta yapıştırmadım yavaşça kurulayıp en düşük ayarda saç kurutma makinesi ile kuruttum hiç birşey olmadı doktorum duşa girebilirsin demişti.
seminays Benim doktorum alabilirsin demişti doğum yaptığım sabahın gecesi zorla soktu hatta kendine gelirsin hiiçbirsey olmaz diye hastanede almıstım