Alimenur Soruda yazdım kızlar ikinci gebeliğim bugün bi böyle yaşıyorum gün içinde olcsk şekilde karnım sertleşiyo ve sertleşirken de vajinaya baskı yapıyo sanki tuvalete sıkışmışjm gibi neden oluyor bu bilginiz var mı
Seymabyrm Alimenur haftamız ve günümüz aynı 31+0 ım yaklaşık 1.5 haftadır yaşıyorum bu durumu herşey normal gözüküyor sanırım bu haftalarda oluyor
neanladinyurdagul Alimenur 2. Gebeligimde benimde oyleydi 30 lu haftalarda cikti cikacak gibiydi 36 ya kdr zor tuttum icinde 36 da kanala girmisti kontrolleri skilastir tatlim sorun olcagini dusunmuyorum
Aleynaa8 Bende 30. Haftadayım🌸 Bana da oluyor özellikle gece taş gibi oluyor 😢😢 çok korkuyordum ama dr normal dedi. Uzun süre kalmıyorsa sorun olmaz dedi
Alimenur Aleynaa8 gün içinde fazlaca yaşadım yemek yerken bile en az bi 5-10 kez arası yaşamışımdır ilkinde böyle yaşamamıştım çok erken geldi
8143 Haftadayım bugün kontrolüm vardı doktor normal dedi herşey bi sıkntı çıkmadı banada çok baskı yapıyor 24 hftadan berş kafası aşağıdaydı şuan makat geliş ters dönmüş ama doktorum normal diyor ayaklarıyla kasıklara bakı yapıyor sancı sandım ama değl dedi
[silindi] Alimenur çok pis bi his habire çişim geliyor çişim geldikçe aşağı baskı ağrı artıyor paradoksa girdim 😂
8143 Alimenur kafası aşağıdayken çok baskı yapıyodı ama sürekli tuvalete gidyordum sor doktorlar söylüyor zaten sordğun zaman
Alimenur 8143 bu gebeliğimde diğeri kadar yukarı çıkmadı hala rahat nefes alıp verebiliyorum onun etkisi oluyo galiba bi sorayım bakayım
[silindi] Alimenur deli gibi uyudum öğleden sonra kalktım dinlenince kendime geldim, ben ard arda bikaç gün yorulunca böyle oluyor
Alimenur [silindi] aslında ben çok yorulunca belime vurur normalde iki gündğr normalim ona rağmen hala oluyor
Alimenur neanladinyurdagul ikinciler mi öyle oluyor ki çünkü bel ilkte bunları hep son zamanlar yaşamıştım bu çok erken başladı