s04201 Kızlar bilgisi olan yazabilir mi doktorların biri 1.5 hafta biri 3 hafta geriden geliyor dedi.Kan akımı diğer değerleri flan normal yine de endişeleniyorum.
Karanfill s04201 endişelenmenize gerek yok. Karın çevresi geriden gelen bebekler genelde minyon doğuyor
Karanfill s04201 şöyle ki gerilik 3 haftysa bebek disarda daha iyi gelişsin diye erken dogurtabilirler bide protein kaçaği çıkmış. O yüzden erken dogurtma ihtimalleri daha yüksek
momygizz s04201 içinizi ferah tutun, hafta oynamaları gayet normal ama doktorlara şaşırdım biri 1 hafta diğeri 3 hafta demiş. Her Doktor’un ölçümü yüzde yüz doğru olmaz bebeğe kilo aldıran yiyecekler yiyin, stress yapmayın
s04201 momygizz teşekkür ederimmm bende onu anlamadım aynı hastanenin farklı doktorları aradaki fark çok fazla muhtemelen biri yanılıyor
HafVel s04201 perinatoloji doktoruna gidin isterseniz onlar daha ayrıntılı bakıyor. Protein kaçağı olduğu nasıl anlaşıldı? Kan değerleriniz de ne olarak gözüküyor?
Havin49_ s04201 yemek içemem acayip dikkat edemedim ben yemek yiyemiyordum anneme gittim 1 ay bana hep güzel yemekler yaptı iştahım yerine geldi yemek yiyebildiğim için ve meyve sebze çok yedim haftasını yakaldı
Ayfer_alkc s04201 merhaba bana da doktorum 2 hafta geriden geldiğini söylemişti özellikle perinatoloji uzmanı ile görüştüm detaylı bakıldı bebeğin herşeyi normaldi çok şükür eğer aklınzda soru işareti kalıyorsa iyi bir perinatoloji uzmanı ile görüşün derim. Geçen hafta kontrolümde bile iki doktor ile görüştüm ikisi de farklı ölçümler yaptı arada 2 hafta vardı cihazlardan da fark edebiliyor .
s04201 Ayfer_alkc bana da kilosu kafa ölçüsü fermuar kemiği ölçüsüne flan iyi dediler ama pazartesi günü tekrar gideceğim olmazsa perinatolojiye de randevu alayım detaylı muayene olayım