Nisannurr Kızlar pazartesi günü aşılama yapılacak biraz heyecan biraz umut var.. rahim 6.7 mm çıktı, biraz ince gibi sanki. Progestan kullandınız mı ne zaman kullanmaya başladınız ? Veya bu süreçte neler kullandınız bilgi ve anılarınızı paylaşır mısınız
Mucizeemom Nisannurr Salı günü oldum sabah akşam sadece Progestan fitil başlattı canım çok rahat bir süreç bu arada ilk aşılamam benimde ağrı sizi işlem esnasında yok
Fenerbahce94 Merhabalar ben hastaneden raporun onaylanmasını bekliyorum bu süreç kaç gün sürüyor ? Veya sistem nasıl ilerliyor . Bizler tüm evraklarımızı testlerimi teslim ettik rapor onaylanınca arayacaklarını belirttiler
Nisannurr Fenerbahce94 bunun hakkında bilgim yok canım benim 4düşüğm 2.5 yıllık evliliğim olduğundan direkt başlanıldı
ozgemr1 Pazartesi oldum ilk aşılamamı aşılama günü akşamdan progestana başladım yanında yumurta geliştirirken estrofem başlamıştım ona devam ediyorum süreç biraz yıpratıcı ama inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın hiç birimizin
Nisannurr ozgemr1 bende yarın olacam inşallah pozitif sonuçlarla geliriz ve gebeliğimiz devam eder inşallah 🤲 aşılama sonrası bekletiyorlar mı canım ? Ben şuanlık kan sulandırıcı iğneye başladım aşılama gününyada ertesi günde progestana başlayacaz
ozgemr1 Nisannurr Evet canım bekletiyorlar doktorum 10 dakika beklesen yeter demişti ama ben hemşireler kalkabilirsin demeden kalkmadım o da 20 dakikayı buldu toplamda 10 dakikadan sonra eşimide almışlardı içeri bi 10 dakika kadarda eşimle bekledim hemşireler çok tatlıydı birazda ondan dolayı sanırım
Nisannurr ozgemr1 benim eşim sabah örneğini verip işe geçti ben tek gidecem inşallah sonu güzel olur ya