deletedmom43191 Ruruu eveet 4 yasinda oglum var atletine varıncaya kadar civilden aliyorum ben hep kaliteli
Baklavaseverim Ruruu Bebek kıyafeti konusunda en iyisi lcw sonra civil derim e bebek fos malesef benim için sadece pişmanlıktı civil ve lcw dan aldıklarım kurutma da vs çekme yapmadı
deletedmom43191 Ruruu waikiki berbat geçen yaz 4 tane tişört aldım yıkadım boyaları birbirine karıştı civilden aldıklarım hic oyle sorun olmadi
beyzzsenturkkk Ruruu kalıpları kücük kumasları kalitesiz yıkandıkca bozuluyor önünden bile geçmiyorum yıllardır
Ruruu deletedmom43191 waikikinin eski kalitesi yok maalesef. Arayip bulmak gerekiyor urunlerin arasindan kalitelisini
sudeli4 deletedmom43191 waikiki de ben böyle durumlarda fiş atmıyorum artık solma vs oldu Bizimde yaz dönemi aldım götürdüm yerine para çeki verdiler başka şeyler aldım
zeyka Civilin kalıpları çok dar. Benim çocuklar zaten iri oluyor bide extra büyük beden almam gerekiyor.
Ruruu Deletedmom_297 bence turkiye’de kaliteli magazalardan biri. Eski kalitesi asla yok ama urunlerin arasindan arayinca kalitelileri de cikiyor
beyzzsenturkkk Ruruu fiyat acısından alıyorlardır ama o kalitesiz seyleri almaktansa fazla verip uzun uzun kullanmayı tercih ederim
busrasya2334 Ruruu hayır değil bebeğime birkaç kere zıbın ve kıyafet aldım ağzı burnu yamuldu genelde H&M den alıyorum zıbınlarını da kıyafetlerini de ilk günkü gibi hep onlar