minik3509 Kızlar 14+5 iz bugün iki gündür ara ara sancım oluyor ve bi 10 15 saniye falan sürüp geçiyor sizlerde de oluyor mu bu korkmalı mıyım kontrol günüme daha var
Zelis_ozdrgn minik3509 Canım ozamanlar benimki de oluyordu ama doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi yine de kontrole git yani daha çok varsa sen pazartesi günü git
aslhnkrts9 minik3509 enfeksiyon olabilir , magnezyum eksikliği olabilir benimde 11 haftada olmuştu magnezyum vermişti doktor ayaklarını üşütme birde canım
minik3509 Rahim büyüdüğü için falan olabiliyor deniliyor postlarda ama bilmiyorum ya böyle devam ederse hala gideyim o zaman
minik3509 aysct tarif de edemiyorum ki ya😣anlık oluyor ayağa kalkınca eğilince birden sancı giriyor hemen oturuyorum uzanıyorum geçiyor sonra şu iki gündür olmaya başladı
nursenasu27 Rahim büyümesi veya idrar yolu enfeksiyondan kaynaklı olabilir benimde öyle olmuştu için rahat etsin istiyorsan bi kadın doğum acile gidebilirsin ben şehir hastanesine gidiyorum genelde acillik bi durum olunca
minik3509 Kaybettim bebeğimi suni sancı ile düşürdüler buraya yazdıktan bir saat sonra kanama başladı suyum patladı😢