aprilbaby Merhaba doktorum Ocean osteofine yazdı bugün aldım ama ne zaman içileceğini hatırlamıyorum siz sabah mı akşam mı içiyorsunuz?
merve__12 aprilbaby Kaçıncı haftada başladınız acaba magnezyuma şuan 15+2 randevum 17 de bacak ağrılarım başladı ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama
demirrleydi_ aprilbaby benim huzursuz bacak sendromum olduğu için ve gece daha rahat uyuabilmek için yatmadan bir saat önce içiyorum doktorlarda genelde öyle öneriyor zaten
aprilbaby deletedmom43191 sağlık ocağındaki ebe 16.haftada başlamamı söyledi, doktorumda süt yoğurt yiyip içemediğim için yazdı sanırım her gün kullanacağım stok kalmadı çünkü 😢
aprilbaby merve__12 sağlık ocağındaki ebe 16.haftada demir magnezyum ve kalsiyuma başlamamı söyledi dünde doktorum yazdı 15+5 te midem kötü yoğurt süt tüketemediğim için
aprilbaby krsln yazacağım doktora bakalım ne diyecek gün içinde mantıklı çünkü hiç enerjisi olmuyor insanın
hulya10 aprilbaby extramag alıyorum doktorum bir şey söylemedi ama eczacı akşam yemeğinden bir saat sonra demişti öyle kullanıyorum