ozgesbaby_ Zbyd3 ben de ara ara hissediyorum ilk başta anlamadım damar atarya öyle oluyo sanmıştım ama bizim minikmiş😇 kaç kilo alındı acaba 18 haftada merak ediyorum
iremcansu35 18+4 ben hissediyorum hareketlerini sert tekmeler şeklinde değil ama seyirme şeklinde oluyor 🧿🪬
Zbyd3 iremcansu35 benımde bugün 18+4 çok belirsiz hissedıyorum bılmıyorum korkmak ıstemıyorum şuan karnım daki ağrı falan aynı ama kıpırtı yok gibi
kbrklc16 reyhan3434 ya sirti dönük diyi ya bacaklari kapali.diyo pazartesi gidicem bakalim bu sefer ne dicek
Havin49_ Zbyd3 ben hareketleri hissediyorum ikiz benim iki tarafım bazen aynı anda kıpraşıhor bu bir haftadır astım krizim tutmuş ilaç asla kesmiyor uykum çok ama bu gece mesela yine hiç yatmadım oğlum uyansın eltime bırakıp hastaneye gidicem
2cocuklumomy Merhaba kızlar 🌸💕 Biz bugün tam 18 haftalık olduk ,15. Haftada ufak ufak kıpırdamalar hissediyordum ama seyrek arada nadir şuan artık tamamen hissediyorum 2.gebeliğim bu oğlum olacak inşallah kızım da da 16.haftada hissetmiştim